Хустська поліція затримала чоловіка, який підпалив чуже майно

Хустська поліція затримала чоловіка, який підпалив чуже майно
Правоохоронці взяли під варту мешканця міста Хуст, який навмисно знищив майно своєї співмешканки. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Зараз у місцевому суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. За скоєне хустянину загрожує ув‘язнення до 15 років.

 

Співробітники Хустського відділу поліції затримали 36-річного чоловіка, який підозрюється в умисному знищенні майна місцевої мешканки. Інцидент стався у приватному будинку за місцем проживання мешканки міста Хуст.

Повідомлення про пожежу до поліції надійшло вчора, 5 липня. Як з‘ясували правоохоронці, п‘яний чоловік розбивши скло на дверях будинку жінки, проник всередину, де запальничкою підпалив два дивани. Пожежники, які прибули на місце, швидко загасили вогонь.

Проте чоловік, продовжуючи свої злочинні наміри, повернувся за кілька хвилин і вдруге навмисно підпалив майно, внаслідок чого в будинку потерпілої виникла пожежа.

За даним фактом поліція розпочала слідство. Хустянина затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.15, ч.2 ст. 194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення майна вчинене шляхом підпалу) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років. Зараз у місцевому суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів