На Ужгородщині адвоката, який під наркотиками насмерть збив дівчинку, взято під варту, без можливості внесення застави

На Ужгородщині адвоката, який під наркотиками насмерть збив дівчинку, взято під варту, без можливості внесення застави
За клопотанням прокуратури адвоката, який в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння допустив наїзд на 11-річну дівчинку на Ужгородщині взято під варту, без можливості внесення застави.

 

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду підтримано клопотання процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури та взято під варту без можливості внесення застави 35-річного підозрюваного у «смертельній» ДТП на Ужгородщині.

Так, процесуальним прокурором в судовому засіданні наголошено на тяжкості інкримінованого злочину та обтяжуючих обставинах, за яких воно трапилось. Мова йде про те, що відповідно до акту освідування, на момент скоєння аварії, підозрюваний перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Нагадаємо, прокурором Закарпатської області повідомлено про підозру місцевому адвокату у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь Ужгородського району (ч.2 ст.286 КК України).

Наразі встановлено, що близько 19 год, 5 липня 2019 року, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася. Від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів