Закарпатець допоміг студентській збірній вийти в чвертьфінал Універсіади

Закарпатець допоміг студентській збірній вийти в чвертьфінал Універсіади
В Італії, де проходить Всесвітня універсіада, завершилися поєдинки групової стадії футбольного турніру. Студентській збірній України після поразки на старті від господарів – 0:2 треба було в заключному матчі групового етапу обов’язково перемагати студентів з Мексики.

 

У порівнянні з матчем з італійцями керманич нашої команди Анатолій Бузнік вніс кілька змін: у стартовому складі вперше вийшли воротар Артем Поспєлов, півзахисники Євген Чумак, Арсентій Дорошенко й нападник Михайло Удод. Долю поєдинку було вирішено наприкінці ігрового часу. На 77-й хвилині представник ковалівського «Колоса» Денис Костишин забив переможний м'яч. Наші земляки фінішували в групі на другому місці та продовжують боротьбу за нагороди. 9 липня на українських студентів очікує чвертьфінал зі збірною Бразилії. Наш Анатолій Нурієв також допоміг команді вибороти бажану вікторію, вийшовши на поле на 68-й хвилині, змінивши Арсенія Дорошенка.

 

Студентська збірна України — студентська збірна Мексики — 1:0 (0:0)

Гол: Костишин (77).

Україна: Поспєлов, Кушніренко (Астахов, 65), Лобов, Соколов, Юхимович, Завійський, Дорошенко (Нурієв, 68), Радченко, Чумак (Понєдєльнік, 46), Костишин, Удод (Штогрин, 46).

Підсумкова таблиця групи В

    І В Н П М О

 1. ІТАЛІЯ 2 2 0 0 4—0 6

 2. УКРАЇНА 2 1 0 1 1—2 3

 3. Мексика 2 0 0 2 0—3 0

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів