Мрії українця та іноземця про ЄС "розвіяли" закарпатські прикордонники

Мрії українця та іноземця про ЄС "розвіяли" закарпатські прикордонники
Українця та іноземця, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, затримали учора військовослужбовці Чопського кордону.

 

Одного з них, громадянина Молдови, зупинив за п’ятдесят метрів до державного рубежу прикордонний патруль від відділення «Оноківці» відділу «Ужгород».

Про його появу безпосередньо біля кордону правоохоронці дізналися завдяки спрацюванню сигналізаційного комплексу. На ділянку, що спрацювала, вислали групу реагування. За півгодини пошукових заходів вдалося виявити сліди людини, а згодом затримали й самого правопорушника. Затриманий визнав, що мав намір дістатися країн Євросоюзу у пошуках кращих умов життя.

Ще одного правопорушника затримали військовослужбовці відділу «Тиса». Інформація про рух одного невідомого в бік державного кордонунадійшла прикордонникамвід місцевого жителя. На пошуки чужинця одразу ж вислали прикордонний наряд від відділення «Соломоново». Чоловіка затримали за 200 метрів до українсько-угорського кордону. Він не мав при собі жодних документів, проте назвався громадянином України. У ході перевірочних заходів правоохоронцям вдалося з’ясувати, що чоловік проживає у Харкові, а в прикордоння прибув напередодні з метою незаконно дістатися Угорщини.

Після проведення усіх необхідних заходів обох правопорушників притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону. Рішення у справах прийматиме суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів