ФК «Ужгород» зіграв перший спаринг з луцькою «Волинню U-19»

ФК «Ужгород» зіграв перший спаринг з луцькою «Волинню U-19»
ФК «Ужгород» в рамках підготовки до старту чемпіонату в другій лізі зіграв перший товариський матч у Моршині проти луцької «Волині» U-19. Як повідомляє сайт ужгородського клубу, підопічні Василя Варги розпочали першим номером, виграли центр поля й намагались нав’язати супернику власну гру. Щоправда гострих моментів у першій третині матчу так і не вдалось створити. Зрештою, як і луцьким футболістам.

 

«Ужгород» повністю контролював м’яч, однак бракувало завершального удару. Перший гол вболівальники побачили на 35-ій хвилині. Здавалося б, захисники нейтралізували загрозу, вибивши м’яч головою, проте на підборі першим опинився один з новачків клубу Віктор Ряшко - 1:0. Гол додав ужгородцям упевненості, тож вони продовжували розривати захисні редути луцької «Волині».

На 43-ій хвилині на табло повинні були загорітись 2:0. Після непорозуміння захисника з голкіпером, Сергій Машталір перекинув волинян, однак м’яч, в останній момент виніс оборонець. Перший тайм голами більше не увінчався. У другому таймі «Ужгород» продовжував штурмувати захист волинян, але збільшити перевагу ніяк не виходило. Натомість у середині другого тайму саме закарпатці розпочинали з центру поля. Після провалу в захисті на лівому краї та удару в дальній кут Патріка Лесишина, м’яч влучив у стійку, відтак влетів у сітку. 1:1. Тож перший матч для «Ужгорода» завершився миром. Далі «Ужгород» свій наступний товариський поєдинок проведе теж із «Волинню», проте вже з головною командою. Попередньо матч запланований на 11-те липня і пройде на ужгородському «Автомобілісті». А вже 14-го підопічні Василя Варги силами поміряються із професійним клубом Словаччини.

Нагадаємо першу гру у рамках чемпіонату України з-поміж команд Другої ліги ФК «Ужгород» зіграє 27-го липня і, скоріш за все, на виїзді. Позаяк першоліговий «Минай» дебютний поєдинок проведе вдома, а керівництво клубу звернулось з офіційним листом до ФФУ, аби розвести ігри топ-клубів Закарпаття.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів