Закарпаття відвідала делегація китайської провінції Юньнань

Закарпаття відвідала делегація китайської провінції Юньнань
Сьогодні, 9 липня, в Закарпатську область з робочим візитом прибула делегація провінції Юньнань Китайської Народної Республіки, яку очолює заступник директора Всекитайських зборів народних представників провінції Ян Баоцзян.

 

У колонному залі з високими зарубіжними гостями зустрілися голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко, заступник голови ОДА Віктор Мікулін та начальник управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва облдержадміністрації Рената Мойш-Шіман.

Члени делегації ознайомили закарпатських партнерів з особливостями географічного положення та економічного розвитку провінції Юньнань, зазначивши, що там велику увагу приділяють сільському господарству, туризму та активним формам здорового способу життя. На Закарпаття прибули для налагодження взаємовигідної співпраці у цих галузях, ознайомлення з нашим краєм і пропозиціями місцевих керівників.

 

–       Щиро вдячний вам, що обрали для візиту саме Закарпатську область, – звернувся до гостей Ігор Бондаренко. – Наш край має унікальну природу і багаті ресурси. Ми зацікавлені в китайських інвестиціях у розвиток сільського господарства, будівництво доріг, видобуток мінеральних вод, спорудження готелів і туристичних комплексів. Після ознайомчої поїздки Закарпаттям ми очікуємо на ваші пропозиції по взаємовигідній співпраці. Зі свого боку обласна влада надасть вам всебічну допомогу і підтримку в реалізації інвестиційних проектів.

На завершення зустрічі сторони підписали лист про наміри та обмінялися пам’ятними подарунками. Члени китайської делегації відбули ознайомитися з роботою ужгородських підприємств «Універсал-М» та «Єврокар», оглянути край за маршрутом Чоп – Батьово, зокрема відвідати комплекс термальних вод в с.Косино.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА

 

 

09 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів