Китайська делегація в Ужгороді зацікавилася перспективами індустріального парк Соломоново

Китайська делегація в Ужгороді зацікавилася перспективами індустріального парк Соломоново
 9 липня у рамках офіційного візиту на Закарпаття, індустріальний парк «Соломоново» відвідала делегація  із провінції Юньнань Китайської Народної Республіки.

 

До складу китайської делегації увійшли: віце-президент Асоціації дружби провінцій Юньнань Чен Юнчуань, заступник директора Комітету з управління нового району Юньнань Юйчжун Лу Тяньюнь, заступник директора Управління Народного конгресу провінції Юньнань Шан Хункунь, заступник Генерального секретаря провінційної народної асоціації Юньнань з питань дружби  іноземними країнами Пень Шаоюнь. З української сторони у зустрічі прийняли участь: член наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Володимир Панов, генеральний директор ПрАТ «Єврокар» Ігор Царенко, заступник керуючої компанії індустріального парку "Соломоново»  ТОВ «Сезпарксервіс» Марина Паращинець та заступник голови Закарпатської обласної  державної адміністрації Віктор Мікулін. 

У рамках зустрічі відбулось ознайомлення з потенціалом та перспективами індустріального парку «Соломоново», а також виробничими потужностями ПрАТ «Єврокар».

Володимир Панов зазначив: «Наша команда поставила  собі амбітні цілі –сформувати найбільший автомобільний кластер в Україні, залучити на територію парку виробництво автокомпопентів всесвітньо відомих корпорацій та  створити плацдарм для інновацій в сфері автопрому. Доказом реальних дій у цьому напрямку є створення найпотужнішого автомобільного інвестиційного проекту України –  завод «Єврокар».

«Співпраця ŠKODA Auto та компанії «Єврокар» триває більше 20 років. За цей час створено потужності повномасштабного виробництва автомобілів, які ви можете бачити сьогодні, з потенціалом виробництва 100 тисяч авто на рік. Наразі «Єврокар» є фактично єдиним діючим підприємством з виробництва легкових автомобілів в УкраїніМи маємо висококваліфікований персонал та витримуємо всі міжнародні стандарти», – відзначає генеральний директор ПрАТ «Єврокар» Ігор Царенко.

Представники китайської делегації високо оцінили роботу компанії «Єврокар» та запевнили у готовності сприяти інформуванню бізнес-спільноти провінції Юньнань Китайської Народної Республіки про можливості інвестування у розміщення промислового виробництва на незабудованій території індустріального парку «Соломоново. 

 Довідкова інформація:

Індустріальний парк "Соломоново" – перший в Україні масштабний проект зі створення високотехнологічного майданчика промислового виробництва. План розвитку індустріального парку передбачає 2 етапи девелопменту території,  в рамках яких буде створено понад 170 тис. кв. м. виробничих площ, логістичні та адміністративні споруди, а також об’єкти інженерної інфраструктури та сервісу,  які забезпечать ефективну роботу учасників парку.  У 2014 році індустріальний парк «Соломоново» зареєстрований у Державному реєстрі індустріальних парків.

https://www.businessz.com.ua/news/events/4572

 

 

10 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів