Студентська збірна з футболу, в складі якої закарпатець, до півфіналу не пробилася

Студентська збірна з футболу, в складі якої закарпатець, до півфіналу не пробилася
В Італії відбулися чвертьфінальні матчі футбольного турніру 30-ї літньої Всесвітньої універсіади за участю нашої студентської збірної, в складі якої виступає закарпатець з ФК «Минай» Анатолій Нурієв.

 

Свій поєдинок наші збірники-студенти, які на груповому етапі посіли друге місце у своєму тріо, випало проводити проти збірної Бразилії. Гра проходила в місті Казорія поблизу столиці Універсіади, Неаполя, на стадіоні «Сан Мауро». Тренерський штаб синьо-жовтих знову не обійшовся без ротації у складі. Збірна України відкрила рахунок уже на дев’ятій хвилині. Мінімальна перевага українців трималася майже 70 хвилин ігрового часу, але на наприкінці зустрічі суперники спочатку забили м’яч у відповідь, а потім оформили й переможний гол.

Наш Анатолій Нурієв вийшов на заміну на 76-й хвилині поєдинку. Тепер на українських студентів очікують два поєдинки в рамках мікротурніру за 5—8 місця. Перший із них відбудеться 11 липня. Всесвітня універсіада-2019. 1/4 фіналу

Студентська збірна України — студентська збірна Бразилії — 1:2 (1:0)

Голи: Костишин (9) — Дос Сантос (80), Міліоранса (90).

Україна: Поспєлов, Астахов, Завійський, Костишин (Дорошенко, 56), Лобов, Понєдєльнік, Радченко, Соколов, Толочко (Думанюк, 62), Штогрин (Нурієв, 76), Юхимович.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів