Закарпатці везуть срібло і бронзу із "FRAGARIA CUP-2019"

Закарпатці везуть срібло і бронзу із "FRAGARIA CUP-2019"
З 2 по 6 липня в словацькому місті Пряшів пройшов міжнародний дитячий турнір з футболу "Fragaria cup 2019".

 

Як повідомляє сайт «Лобда» у наймолодшій категорії U7 брало участь дев'ять команд, які спочатку відіграли матчі в одне коло, за підсумками якого Олімп (Ужгород) став другим, а Зінедін (Ужгород) – третім. У півфіналі Олімп переграв Зінедін 5:2. У матчі за третє місце Зінедін переміг румунську Джіроду 3:2, а Олімп у фіналі поступився київському Локомотиву 0:3. Приз найкращого бомбардира отримав зінедінівець Владислав Мартинич.

У віковій категорії U8 Зінедін з дев'яти команд прийшов до фінішу п’ятим, перемігши у вирішальному матчі УКС Мазовія (Томашов Мазовецкі) 2:0.

У віковій категорії U10 високо піднявся Зінедін, який на груповій стадії зайняв друге місце, у чвертьфіналі здолав Атлет (Київ) 1:0, у півфіналі поступився Галичині 0:2, а в грі за третє місце підопічні Андрія Ізая переграли по пенальті УКС Рона 03 Елк 1:1 (3:2). СДЮСШОР також був другим у групі, але у чвертьфіналі програв Галичині 0:0 (2:3), далі переміг Атлет (Київ) 4:2, поступився Прикарпаттю 2:2 (3:4) і став шостим. Друга команда Зінедіна зайняла 15 місце з поміж 27 команд.

У віковій категорії U11 Зінедін виборов друге місце у групі та вийшов до чвертьфіналу. СДЮСШОР став третім у своїй групі. У чвертьфіналі Зінедін пройшов Прикарпаття 1:0, але у півфіналі у серії пенальті поступився господарям з Татрану 1:1 (1:3). У грі затретє місце ужгородці програли полякам з Сталь (Ржешув) 0:1. СДЮСШОР став дев'ятим.

У віковій категорії U13 серед дев'яти учасників СДЮСШОР став першим у групі. У півфіналі переміг Молодь (Полтава)1:0, проте у фіналі програв румунській Конкордії 0:0 (5:6). Приз кращого голкіпера забрав ужгородець Станіслав Бойко.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів