В Ужгороді затвердили умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах

В Ужгороді затвердили умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах
Умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування затвердили сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

 

Додатком до рішення визначено об’єкти конкурсу – це маршрути №№ 18, 19, 20, 156, 158, 4, 26 – та їхні основні характеристики: протяжність маршруту, кількість автобусів для виконання перевезень, пасажиромісткість транспортних засобів, час роботи на маршруті, інтервал руху, категорія, клас, екологічний стандарт.

Конкурс оголошується не пізніше 15 календарних днів із часу прийняття рішення. Умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, затверджені рішенням виконкому 12.04.2017 № 117 «Про умови конкурсу з перевезення пасажирів».

На засіданні виконкому зазначалося, що на деякі з цих маршрутів закінчується термін, на який проводився попередній конкурс, один маршрут – достроково припинений.

Члени виконкому також внесли доповнення до рішення: знайдено технічну можливість продовжити маршрут №20 в мікрорайон Доманинці до вулиці Технічної.

Джерело: Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів