Петро Порошенко: У першій сотні списку «Європейської Солідарності» 70% тих, хто не був у політиці, але рятував Україну

Петро Порошенко: У першій сотні списку «Європейської Солідарності» 70% тих, хто не був у політиці, але рятував Україну
П’ятий Президент України і лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час візиту до Закарпаття представив свою команду в області і наголосив, що разом зі зміною назви партії відбулося й оновлення її активу.

 

«Політики діляться не на старих і нових – це дурниця. Політики діляться на проукраїнських і проросійських. Одні захищають Україну, інші її руйнують. Моя команда поєднує досвід тих, хто рятував Україну у важкі часи, енергію нових людей – воїнів-ветеранів, волонтерів, громадських діячів… У першій сотні нашого списку 70% – це ті, хто ніколи не були депутатами і членами уряду. Але вони зробили дуже багато для того, аби рятувати та боронити Україну в складні часи», – зауважив Петро Порошенко.

Він також наголосив, щоб протистояти викликам потрібен не лише голос, але й досвід і значний рівень відповідальності.

«От мені здається, що я теж непогано співаю, але мені ніколи не прийде в голову поїхати від України на конкурс «Євробачення». І тому ще раз наголошую, що нам потрібен не лише голос, але й сила волі, рішучість, розум, досвід. І звичайно, ми вітаємо запит суспільства на оновлення політичного класу. Але дуже важливо з водою не вихлюпнути дитину, бо ті, хто захищали позицію України в ПАРЄ в Страсбурзі були нашими депутатами. І не можна ігнорувати політичний досвід тих політиків, які на фронті і в залі захищали Україну і провели за 5 років більше реформ, ніж протягом чверть століття до нас», – зазначив політик.

На Закарпатті в одномандатних виборчих округах партію Петра Порошенка представляють троє кандидатів: у 69-му – представник нової формації управлінців, партієць Артем Матішинець, у 70-му – волонтер і активний учасник Ради об’єднаної громадської організації «За майбутнє Свалявщини» Володимир Чумак, у 73-му – юрист, консультант з суспільно-політичних питань, партієць Василь Чабрун.

«21 квітня цього року українці віддали за мене і мою команду 4,5 мільйона голосів. Прохання – повторіть це й у липні!», – закликав Петро Порошенко. Він назвав голосування за «Європейську Солідарність» потраплянням в десятку, адже саме цей порядковий номер отримала партія у виборчому бюлетені на виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року.

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів