Порошенко назвав Закарпаття лідером інтеграції в економічний простір ЄС

Порошенко назвав Закарпаття лідером інтеграції в економічний простір ЄС
Активне просування і захист євроінтеграції України є пріоритетом для партії «Європейська Солідарність», наголосив під час візиту на Закарпаття лідер партії і п’ятий Президент України Петро Порошенко.

 

«Наша економіка впевнено інтегрується в економічний простір об’єднаної Європи. Закарпаття тут абсолютний лідер. Уявіть собі, що 95% експорту Закарпаття – це Європейський Союз. Єдине, чого ми не встигли, і за що я мушу вибачитися перед вами, ми не встигли, аби ці зміни стали незворотніми. У 2014 році, коли ми проводили парламентські вибори, саме вашими голосами стали можливі реформи. Саме ваша довіра була визначальною, аби ми зберегли державу і розпочали потужний рух до Євросоюзу», – зазначив Петро Порошено.

П’ятий Президент України принагідно подякував закарпатцям за безпрецедентну участь у захисті країни та підтримку Українського війська.

«Україна пишається вашими земляками – бійцями 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Вся Україна пишається бійцями 27-го окремого прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі. І протягом останніх п’яти років ви не лише захищали України, ви були не просто волонтерами. Адже з 2014 року кожен з вас, хто скільки міг перераховував кошти на захист України. Дякую вам за це!», – сказав Петро Порошенко під час виступу в Ужгороді.

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів