На день апостолів Петра і Павла у Білках відбудеться свято спорту

У селищі Білки, Іршавського району, активно готуються до цієї неделі, бо саме в цей час відбудеться відкриття нового спеціалізованого спортивного майданчика, ініціаторами встановлення якого виступили громадські активісти Михайло та Петро Станко, народний депутат Валерій Лунченко та Закарпатська Обласна Федерація Street Workout, під керівництвом її голови – Владислава Рущака.

 

З нагоди відкриття буде проведений спортивний захід, так званий «День Здоров’я», зі змаганнями та конкурсами у різноматніх категоріях, з вечірнюю програмою, а також маючий у собі вражаючий показовий акробатичний виступ від команди атлетів Street Workout Закарпаття! Мета заходу – популяризація Здорового Спосібу Життя та процесу саморозвитку серед дітей та юнаків, продемонструвати альтернативні варіанти розвитку себе у спортивних направленнях й дати спробувати та показати свої можливості у спортивних змаганнях. Більш детальніше про мету такої діяльності розповів нам Владислав Рущак, Голова Закарпатської Обласної Федерації Street Workout:

- Ми хочемо, аби діти та молодь, навколо нас, у нашій країні займалися своїм саморозвитком, як фізичним, так й обов’язково інтелектуальним, щоб кожен з нас був розумним, сильним та впевненим у собі майстром своєї справи! Заняття спортом дуже добре допомагають здобути у собі ті самі корисні якості та навички, які необхідні людині для успіху у її майбутньому. Тому саме фізичний розвиток ми обрали, як основу для подальшого розвитку людини, та своїм прикладом та діяльністю демонструємо ефективність такого вибору!

Захід починається у 15:00, 7-ого липня на вул. Центральній, у програмі якого урочиста частина відкриття нового спортивного майданчика, показові виступи та проведення спортивних змагань й конкурсів, під керівництвом Головного Судді заходу – Леоніда Самсонова, заступника ЗОФ Street Workout, у категоріях: - Підтягування на перекладині; - Віджимання від підлоги (хлопці/дівчата); - Віджимання від брусів; - Присідання (з додатковою вагою/ та серед дівчат); - Стрибки у мішках; - Стрибки на скакалках серед дівчат; - Утримання колоди (командні); - Перетягування канату (командні).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів