«Ужгород» в спарингу перемагає луцьку «Волинь» (ФОТО)

«Ужгород» в спарингу перемагає луцьку «Волинь» (ФОТО)
ФК «Ужгород», який активно готується до старту в другій лізі чемпіонату України з футболу 11 липня провів другий спаринг з луцькою «Волинню», яка також проводить свою підготовку в Ужгородському районі на базі СГК «Камелот».

 

Поєдинок проходив в обласному центрі на стадіоні «Автомобіліст». Обидві команди випустили на поле потенційних кандидатів до своїх складів. Тож перший тайм проходив у своєрідній розвідці, тим не менш територіальну перевагу мали гості, правда, на результат це не вплинуло.

Цікавішою вийшла друга половина поєдинку. Ужгородці зуміли перехопити ініціативу й відтіснили суперника зі своєї половини поля й почали створювати моменти біля володінь суперника. Хоча й гості могли відкрити рахунок, якби капітан лучан був більш влучним при замиканні передачі перед воротарським майданчиком. А на 60-й хвилині господарі повели в рахунку – проти досвідченого Адріана Пуканича грубо сфолили на лівому краї. Подачу зі штрафного в центральну частину карної зони суперника виконав Віктор Ряшко, а Сергій Машталір в присутності трьох оборонців «Волині» обрав вірну позицію виграв верхову боротьбу й відправив м’яч у дальній кут від кіпера – м’яч від стійки закотився в сітку волинських воріт. Гості прагнули відновити рівновагу, однак, надійно відіграла оборона та страж воріт «Ужгорода». Тож перша товариська перемога в ході цих зборів. Наступний спаринг ужгородці проведуть в неділю, 14 липня також проти команди з першої ліги – волочиського «Агробізнесу».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів