Як правильно і безпечно зняти нарощені вії в домашніх умовах

Як правильно і безпечно зняти нарощені вії в домашніх умовах
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Коли потрібно знімати нарощені вії?

Косметологи утримуються давати однозначну відповідь на питання: як довго можна носити штучне обрамлення. Все залежить від якості використовуваного матеріалу і засобу для кріплення волосків, а також від професіоналізму майстра, який виконував нарощування. Щоб не виникло «сюрпризів», потрібно вчасно зняти вії.

Загальна рекомендація така: кожні 4 місяці видаляють штучні волоски і роблять 2-3-недільні перерви. Проте в середньому носять їх 1,5-2 місяці, а потім виконують корекцію або видаляють волоски.

Збільшити строк експлуатації нарощених вій допоможуть наступні рекомендації:

  1. Довірити кріплення штучних волосків розумніше досвідченому майстрові. Він правильно підбере товщину стрижнів. Якщо використовуються надто важкі волоски, вони створять сильне навантаження на натуральні вії і посприяють тому, що ті обламаються. Та й до того ж досвідчений майстер підбере якісний клей, який надійно зафіксує «обрамлення» і не спровокує при цьому алергію.
  2. Не можна терти очі і спати, уткнувшись обличчям у подушку!
  3. Бажано обмежити відвідування басейну, лазні або сауни. Якщо ж уникнути цього неможливо, рекомендують просушити нарощене волосся природним чином і розчесати їх спеціальною щіточкою.
  4. Заборонено розпарювати обличчя!
  5. Краще від використання водостійкої туші відмовитися. Для демакіяжу застосовують двофазовий засіб, що містить олії. Вони ж послаблюють дію клею.
  6. Використовувати занадто жирний крем для шкіри повік заборонено!

Як знімають нарощені вії в салоні?

Безпечніше довірити виконання даної процедури досвідченому майстрові. Це захистить від «сюрпризів». Та й скільки часу знімають нарощені вії, дуже вражає. Така процедура займе у досвідченого майстра не більше 15 хвилин.

Саме ж видалення нарощених вій виконується наступним чином:

  1. Наносять на волоски ремувер.
  2. Чекають, коли розчинник зруйнує клей (він подіє приблизно через 5-7 хвилин).
  3. Обережно пінцетом видаляють штучні вії.
  4. Змащують натуральні волоски живильним кремом.

Чи можна самостійно зняти нарощені вії?

Процедуру можна виконати в домашніх умовах самостійно. Однак перш ніж приступити до неї, важливо переконатися в тому, що є всі необхідні для її проведення засоби.

Зняти нарощені вії в домашніх умовах просто. При цьому важливо пам'ятати про заборонені методи проведення такої процедури:

  1. Не можна виривати штучні волоски! Такий спосіб видалення загрожує тим, що можна залишитися і без натуральних вій.
  2. Заборонено використання гострих предметів! Даний метод не зніме нарощене волосся, а ось травмувати око або повіку цілком можливо.
  3. Гарячий пар малоефективний. Він частково зруйнує компоненти клею, а от повністю розчинити його не вийде.

Засоби для видалення нарощених вій

Для від'єднання від основи волосків, які зжили свій термін, бажано використовувати професійні склади. Купують їх у косметологічному салоні. Ось чим можна зняти нарощені вії:

  1. Дебондер — особлива рідина, яка без зусиль справляється з таким завданням. Однак цей засіб рідко використовується в салонах краси. Основна причина цього — занадто різкий запах. Випаровування дратує очі і провокує печіння повік.
  2. Гелевий ремувер — ефективний аналог дебондера. Цей засіб теж має неприємний різкий запах. Однак у нього більш щільна структура, що спрощує процес роботи з ним. Така консистенція зменшує ризик потрапляння засобу в очі.
  3. Кремовий ремувер — склад, який не має різкого запаху. Під час процедури пацієнти не відчувають неприємні відчуття. По ефективності засіб не поступається гелевому ремуверу і дебондеру.
  4. Альбуцид — антибактеріальний препарат, використовуваний для лікування запального процесу очей. Даний склад чудово розчиняє смоли клею.

Як самостійно зняти нарощені вії?

Виконувати дану процедуру потрібно дуже обережно. Один неправильний рух і постраждають очі і шкірка повік. Перед тим як правильно знімати нарощені вії, потрібно запастися усіма необхідними для проведення процедури інструментами та витратними засобами:

  • патчами;
  • розчинником;
  • пензлем для нанесення складу, що видаляє клей;
  • пінцетом;
  • дезинфікуючим тоніком.

Як правильно знімати нарощені вії?

Послідовність дій така ж як і в косметичному салоні.

Як зняти нарощені вії вдома без шкоди:

  1. На нижню повіку накладають захисне пристосування. Для цього підійде патч — аплікатор у вигляді півмісяця — або розрізаний на дві рівні частини спонжик.
  2. Потрібно заплющити очі.
  3. За допомогою кисті наносять склад, що розчиняє клей, на нарощені вії. Обробку виконують ретельно.
  4. Перед тим як зняти нарощені вії, потрібно деякий час почекати, поки склад почне діяти. Тут все залежить від використовуваного розчинника. Наприклад, ремувер тримають близько 5 хвилин.
  5. Як тільки склад почне діяти, штучні волоски будуть обсипатися. Деякі ж доведеться видаляти пінцетом. Для цього їх потрібно захопити і акуратно витягнути у напрямку росту волосків.
  6. Вмиваються проточною водою.
  7. Шкіру обробляють антисептиком, а після покривають живильним кремом.

Як зняти нарощені вії за допомогою олії?

Це один з безпечних методів видалення штучних волосинок. Можна зняти нарощені вії касторовою олією, кокосовою, обліпиховою, оливковою або просто соняшниковою. Всі ці еліксири чудово впораються з поставленим завданням і підживлять шкіру цінними речовинами. Виконувати процедуру рекомендують ввечері.

Як зняти вії вдома за допомогою рослинної олії:

  1. Невелику кількість еліксиру підігрівають на водяній бані до комфортної температури.
  2. Наносять склад на нарощені вії.
  3. Відправляються спати з цією маскою.
  4. Вранці розчісують вії.
  5. Якщо відклеїлися не всі волоски, увечері знову повторюють маніпуляцію.

Як зняти нарощені вії кремом?

Смола, яка присутня в клеї для фіксації штучних волосків, з легкістю розчиняється жирною емульсією. Впоратися з цим завданням може звичайний дитячий крем. У ньому немає сильних ароматів, тому такий засіб не подразнює слизову оболонку очей.

Як зняти нарощені вії в домашніх умовах кремом:

  1. Змочують ватяну паличку в жирній емульсії.
  2. Наносять крем по лінії росту вій.
  3. Залишають склад на 5-15 хвилин.
  4. Знімають ваткою залишки крему. При цьому не можна терти очі!
  5. Вмиваються (з водою змиваються відпали вії).
  6. Якщо не вдалося видалити всі штучні волоски, повторюють процедуру.

Як знімати нарощені вії спеціальним засобом?

Принцип дії під час видалення волосків з використанням різних розчинників один і той же. Єдине — перед тим, як зняти нарощені штучні вії, потрібно уважно вивчити супутню інструкцію. Там вказано, як швидко діє обраний склад.

Перед тим як зняти нарощені вії ремувером, враховують, що даний «препарат» оперативно справляється з поставленим завданням. Він розчиняє клей буквально за 5 хвилин. Альбуцид же тримають до 30 хвилин.

 

13 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів