«Ужгород» поступається першоліговому «Агробізнесу»

«Ужгород» поступається першоліговому «Агробізнесу»
В рамках підготовки до чемпіонату України в другій лізі з футболу ФК «Ужгород» провів третій товариський матч. Цього разу закарпатці сьогодні, 14 липня проводили спаринг проти першолігового «Агробізнесу» з Волочиська.

 

Перша половина поєдинку вийшла рівною, обидві команди шукали шляхи до воріт одна одної. Однак, краще це вдалося гостям. На 13-й хвилині матчу хавбек гостей наздогнав м’яч біля лицевої лінії здійснив передачу в район одинадцятиметрової позначки, звідки в дотик гравець «Агробізнесу» завдав удару точно в кут воріт. Голкіпер «Ужгорода», хоч і дотягнувся до м’яча, однак, парирувати удар не зумів. Перша половина завершилася за мінімальної переваги гостей.

Другий тайм уже «Агробізнес» мав перевагу в контролі м’яча та й діяв більш гостріше. Гості свою перевагу втілили в два забиті м’ячі. Господарі мали нагоду скоротити відставання та удар від Сергія Машталіра на себе прийняла поперечина.  Тож ужгородці зазнають поразки – 0:3. Тим не менш, для команди Василя Варги такі матчі – неоціненний досвід, який вже за два тижні вони можуть апробувати в офіційних матчах.

Нагадаємо, що два попередні спаринги ужгородці зіграли з луцькою «Волинню» - U-19 та основою. У першому поєдинку закарпатці поступилися – 0:1, а в наступному переграли «Волинь» - 1:0.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів