Поліція просить закарпатців повідомляти про відомі їм факти порушення виборчого законодавства

Поліція просить закарпатців повідомляти про відомі їм факти порушення виборчого законодавства
У зв’язку з проведенням парламентських виборів, правоохоронці працюють у посиленому режимі. Розгорнуто роботу ситуаційного центру, щоденно проводиться моніторинг мережі Інтернет та перевіряється вся інформація про імовірні порушення виборчого законодавства. За окремими фактами складено адмінпротоколи, ще два випадки розслідуються як кримінальні злочини.

 

До проведення позачергових парламентських виборів залишився рівно тиждень, уже 21 липня, у неділю, громадяни зроблять свій вибір. Для того, щоб процес волевиявлення пройшов без порушень, закарпатські поліцейські докладають максимум зусиль. 

Станом на сьогодні, 15 липня, до поліції Закарпаття надійшло 109 повідомлень про  імовірні порушення виборчого законодавства. За підсумками перевірки інформації, у 24 випадках складено адмінпротоколи, а ще за двома фактами – відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наголошуємо, якщо вам відомі факти порушення виборчого законодавства, не гайте часу та інформуйте про це до поліції. Повідомити про порушення ви можете за телефоном «102», через канал зв’язку «Безпечне місто Ужгород» у додатку Телеграм, або безпосередньо звернувшись до найближчого відділку поліції. 

За всіма повідомленнями буде проведено ретельну перевірку та визначено правову кваліфікацію. 

Поліція Закарпаття залишається поза політикою і докладе всіх зусиль для того, щоб позачергові парламентські вибори на Закарпатті пройшли без порушень та згідно з чинним законодавством.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів