Пожежа в Мукачеві: горіли склади "Нової пошти"

Пожежа в Мукачеві: горіли склади "Нової пошти"
О 05:38 15 липня до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кооперативній в м. Мукачево. Там зайнялася складська будівля поштової організації "Нова пошта".

 

Про це інформує У ДСНС у Закарпатській області. Для ліквідації займання до місця було направлено вогнеборців 17-ї, 18-ї  та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

Усього працювало 5 одиниць техніки та 22 чоловіка особового складу. О 06:14 пожежу на площі близько 30 кв. м. вдалося локалізувати й о 07:05 повністю ліквідувати.

Завдана матеріальна шкода та  причина займання встановлюються. Загиблих та травмованих на пожежі не було.

Тим часом у "Новій Пошті" прокоментували подію так:

"На тимчасовому складі «Нова Пошта» сталася пожежа. Постраждалих нема. Наразі з'ясовується причина загоряння. Завдяки оснащенню складу по всім правилам протипожежної безпеки, вдалося швидко й ефективно загасити пожежу. Компанія виплатить компенсації клієнтам, вантаж яких постраждав, згідно оціночної вартості відправлень. Ми просимо клієнтів бути обережними з вантажами і не відправляти заборонені речі, бо це призводить до пошкоджень інших вантажів чи пожеж. З переліком заборонених до перевезень вантажів можна ознайомитися за посиланням: https://novaposhta.ua/uploads/misc/doc/Terms_of_Service.pdf ".

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів