ДТП на Тячівщині: загинув молодий закарпатець

ДТП на Тячівщині: загинув молодий закарпатець
Вночі, 15 липня, о 03:20 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те що у селі Ганичі Тячівського району на дорозі лежить невідома особа.

 

Як встановили працівники Дубівського відділення поліції, які прибули на місце події, невстановлений транспортний засіб здійснив наїзд на пішохода, 19-річного місцевого мешканця. Внаслідок отриманих травм молода людина загинула на місці події.

Після проведення розшукових заходів автомобіль, причетний до аварії – «Mitsubishi Оutlander», поліцейські розшукали. Правоохоронці з’ясовують, хто перебував за кермом машини.

Причини та обставини смертельної автопригоди з’ясовуватимуть працівники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Закарпатській області. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик Тячівського відділу поліції. Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів