«Бобовище» перемагає й виривається на третю сходинку

«Бобовище» перемагає й виривається на третю сходинку
Минулої неділі відбулися перенесенні матчі в першій лізі західної зони. В Бобовищі місцева однойменна команда приймала ФК «Заріччя», яке в завершальній частині першого кола чемпіонату переживає не найкращі часи в ігровому плані.

 

Справжнім лідером у команди господарів став досвідчений нападник, майстер спорту міжнародного класу Мирослав, який вколотив в зарічанські ворота 4 м`ячі, ще один провів з пенальті його партнер по команді Даніел Болдог. Але саме за рахунку – 5:0 господарі так розслабилися, що ледь не дозволили гостям зрівняти цей результат. За 12 хвилин до завершення матчу заріцькі футболісти зуміли реалізувати чотири свої нагоди, але на більше забракло часу. Тож – 5:4 перемога «Бобовища». Мат юнацьких складів команд не відбувся через неявку гостей.

Ще один цікавий матч відбувся в Невицькому, де місцевий «Невицький замок» приймав ФК «Нижній Коропець». Гості до цього матчу підійшли не в оптимальному складі, адже через рішення КДК ФФЗ від матчі відсторонені футболісти основного складу В. Монда та К.Герцузький. Та й через зміну роботи, тренерський місток нижньокоропецької команди залишив граючий тренер Віктор Гей, який перейшов працювати до ФК «Ужгород». Та все ж гості першими зуміли реалізувати свою нагоду, вже на 12-й хвилині відзначився півзахисник «Н.Коропця» Генріх Мкртчян. Господарі швидко налагодили гру після пропущеного м’яча, та попри хороші нагоди, відновили рівновагу лише в другому таймі на 72-й хвилині поєдинку. Саме за нічиї – 1:1 завершився цей матч (юнаки – 0:3).

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів