За добу на Ужгородщині – загорання двох житлових будинків та автомобіля

За добу на Ужгородщині – загорання двох житлових будинків та автомобіля
Упродовж 15-16 липня ужгородські бійці ДСНС Закарпаття двічі гасили пожежі в житлових будинках та ліквідовували загорання автомобіля.

 

Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку вчора, 15 липня, о 05:14. На вул. Першотравневій, що в с. Кам'яниця Ужгородського району, загорівся приватний житловий будинок.

На місце пригоди прибули вогнеборці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. О 06:05 пожежу локалізували, а о 06:33 повністю ліквідували. Осередком загорання стала ванна кімната. Вогнем знищено перекриття на площі 10 кв. м та наявні там речі домашнього вжитку. На місці події працювало 8 рятувальників та два пожежно-рятувальних автомобілі.

А о 05:15 чергова варта 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород мчала на вул. Чайковського, що в обласному центрі. Тут виникла пожежа у занедбаному житловому будинку, який став прихистком для міських безхатьків та інших сумнівних осіб. Ймовірніше за все вони й підпалили наявне у двох кімнатах сміття та інший мотлох. О 05:29 пожежу було локалізовано, а ліквідація тривала до 06:02.  Пожежею знищено 30 кв. м сміття.

Уже сьогодні, 16 липня, о 01:42 також в Ужгороді на вул. Челюскінців загорівся Fiat Fiorino 2012 р.в., який був припаркований на подвір'ї міської багатоповерхівки. На місці події працювали вогнеборці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру.

О 02:05 пожежу локалізували, а через три хвилини повністю ліквідували. На жаль, врятувати від знищення вогнем транспортний засіб не вдалося, оскільки, на момент прибуття рятувальників, автомобіль вже повністю був охоплений полум'ям. Усього на пожежі працювало 8 бійців ДСНС та дві автоцистерни.

На усіх трьох пожежах ніхто не постраждав. Причину виникнення їх та збитки встановлюють компетентні служби.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів