Анатолій Нурієв: «Через травму зіграв усього в двох матчах»

Анатолій Нурієв: «Через травму зіграв усього в двох матчах»
У складі студентської збірної з футболу на 30-й літній Універсіаді в італійському Неаполі виступав гравець ФК «Минай», мукачівець Анатолій Нурієв. Тож про участь та враження від Універсіади цікавився в самого Анатолія після завершення Універсіади.

 

- Очікував, що тебе викличуть до складу студентської збірної України з футболу?

- Відверто, то дзвінок від наставника Анатолія Бузника був для мене несподіванкою. Анатолій Іванович спитав мене, чи хочу я виступати за збірну? Звісно, для мене це було приємною несподіванкою, охоче погодився.

- Із п’яти поєдинків, ти взяв участь лише у двох матчах – проти збірної Мексики та Бразилії, а от в поєдинках проти Ірландії та Південної Кореї у складі команди тебе вже не було?

- На жаль, фактично вже в першому ж поєдинку отримав травму, тому й зіграв усього в двох матчах. Досі проходжу лікування, навіть скоріше покинув розташування збірної команди й повернувся додому. А щодо вражень, то було дуже цікаво грати проти футболістів із іншим менталітетом, набув чимало досвіду. На жаль, подивитися на визначні місця Неаполя не було часу, але в цілому задоволений, що мав нагоду побувати на Всесвітній Універсіаді.

- А до старту чемпіонату в першій лізі, ти будеш в готовності вийти в футболці ФК «Минай»?

- Дуже сподіваюся, що зможу, але поки що навіть не приступив до індивідуальних занять – лікуюся, лише з наступного тижня розпочну тренуватися за індивідуальною програмою.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів