У товариській зустрічі вийшло закарпатське футбольне дербі (ФОТО)

У товариській зустрічі вийшло закарпатське футбольне дербі (ФОТО)
У рамках підготовки до старту в чемпіонаті України першої та другої ліг два закарпатські клуби ФК «Ужгород» та ФК «Минай» провели очний спаринг. Товариський матч проходив на стадіоні «Минай Арена».

 

Перша половина зустрічі проходила за рівної гри, команди подовгу контролювали м’яч. В складі «Ужгорода» виділявся височенний нападник Артем Корольчук, який вміло прибирав м’яч і розхитував захисні редути минайців. А в середині тайму Артем зумів продертися через трьох оборонців на лівий кут карного майданчика господарів і завдав удару – м’яч, торкнувшись поперечини вилетів за межі поля. Це був найгостріший момент у першій половині зустрічі.

Другий тайм вже проходив під диктовку господарів, які посилили тиск на ворота підопічних Василя Варги. Але гол стався лише на 70-й хвилині поєдинку. Після розіграшу кутового в карному майданчику ужгородців виникла пожежа, кілька разів м’яч кружляв довкола воротарського майданчика допоки Максим Гавриленко потужно пробив й відкрив рахунок у матчі. Через кілька хвилин чергова атака минайців знову завершилася взяттям ужгородських воріт. Василь Пиняшко підхопив м’яч на лівому краї швидко пройшов через оборонців і з метрів 14 пробив з-під захисників у дальній кут – вийшло ефекто і результативно – 2:0.

Саме з таким результатом завершився цей поєдинок.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів