Жінкам на замітку: як правильно носити сукні з квітами

Жінкам на замітку: як правильно носити сукні з квітами
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Вибирайте правильний розмір принта

Перше на що слід звернути увагу при покупці «квіткової» сукні — це розмір принта. І дрібні і великі малюнки мають місце бути, але от якому саме віддати перевагу дівчина повинна вирішувати, спираючись на свою фігуру.

Дрібні квіти — це універсальний принт, відповідний дамам будь-якої комплекції, тому сукня з таким малюнком прекрасно підійде, як худеньким, так і пишним. А ось з великими картинками квітів потрібно бути дуже акуратними, вони візуально збільшують об'єми і повним жінкам протипоказані.

Підбирайте вдалий фасон

Правильно підібраний фасон — це ще одна умова стильного і доречного образу. І як не дивно, він теж вибирається з урахуванням фігури, саме від цього залежить, наскільки гармонійно і жіночно виглядатиме дівчина в такому вбранні.

Власницям типу фігури «груша» чудово підійде плаття у квіточку А-силуету. «Яблуку» потрібно придивитися до виробу з баскою, таке плаття допоможе візуально визначити талію, і зробити плавні вигини більш спокусливими. «Переверненому трикутнику» потрібно вибирати модель з пишною спідницею, так пропорції верху і низу більш-менш урівноважаться. Ну а дівчині «пісочний годинник» чудово підійде кожен з можливих фасонів — адже фігура дозволяє.

З чим поєднувати плаття з квітами

Ніякого секрету в поєднанні сукні з квітковим принтом немає. Цей елемент гардеробу сам по собі самодостатній і яскравий. Тому модницям залишається тільки доповнити його незначними аксесуарами і взуттям — і стильний образ готовий.

Аксесуари

Стильне доповнення у вигляді аксесуарів завжди зіграє на користь зовнішнього вигляду жінки. Яскравий тому приклад, великий широкополий капелюх, який привнесе в look романтичність і безтурботність, і обов'язково виділить свою володарку з натовпу.

Ще одна деталь — це сумка крос-боді. Вона є класикою жіночої моди, тому немає нічого дивного, що дівчата поєднують її з настільки популярним трендом, як плаття з квітами. До того ж відштовхуючись від стилістики сумочки можна грати зі стилем і змінювати його спрямованість. Класичний варіант сумочки зробить образ жіночним, а настільки популярні в цьому році спортивні крос-боді додадуть «луку» активності і багатофункціональності.

Взуття

Сукня з квітковим принтом настільки універсальний одяг, що дозволяє носити абсолютно будь-який вид взуття, чи то класичні човники або ж босоніжки на плоскій підошві.

Особливо популярний варіант — це поєднання ніжного квіткового малюнка, з грубими черевиками або ковбойськими чобітьми. Такий look зробить свою володарку ультрасучасною незалежно від її віку та статусу. Як альтернативу під таку сукню можна взути спортивні кросівки або кеди настільки легкий і ненав'язливий спосіб підійде для повсякденності і точно знищить всі асоціації з простотою.

 

19 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів