П’яні і позбавлені права керування водії продовжують їздити дорогами Закарпаття

П’яні і позбавлені права керування водії продовжують їздити дорогами Закарпаття
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Іршавському та Виноградівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

На автодорозі між селами Кам’янське-Сільце Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Меrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Мукачева, який вже неодноразово попадався за керування в стані  алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Тепер водій знову перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані сп’яніння та відсторонили його від керування.    

У Виноградівську поліцію надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «Сіtrоеn». Повідомив власник машини. Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції побачили в місті вказаний автомобіль іноземної реєстрації. За кермом іномарки перебував сам її власник. Як з’ясувалося, чоловік надміру вживав алкогольні напої, забув, де залишив машину і повідомив у поліцію, що її вкрали...

Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за неправдиве повідомлення про скоєння злочину, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі 

 

20 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів