За фактом «смертельної» ДТП на Мукачівщині зареєстровано кримінальне провадження

За фактом «смертельної» ДТП на Мукачівщині зареєстровано кримінальне провадження
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими територіального управління ДБР, розташованим у м.Львові розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що трапилась 23 липня, близько 19:00 у с. Ракошино, Мукачівського району.

 

Наразі встановлено, що 45-річний водій позашляховика «Volkswagen Touareg», один із заступників керівника ДФС в Закарпатській області, на околиці села Ракошино здійснив наїзд на пішохода – співробітника дорожньої служби, що саме працював на тій ділянці дороги.

Від отриманих травм, потерпілий загинув на місці аварії. Водій «Volkswagen Touareg» наразі перебуває у реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ.

В рамках зареєстрованого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого)  триває проведення першочергових слідчих дій  для з’ясування всіх обставин події.

Досудове розслідування здійснюють  слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, яке поширює свою юрисдикцію на територію Закарпатської області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.  

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів