Владислав Павленко: "У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у другій лізі ж бо всі рівні"

Владислав Павленко: "У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у другій лізі ж бо всі рівні"
Опорник ФК «Ужгород» підписав з клубом офіційний контракт на один рік і прагне підвищитись із ним у класі.

 

Наша довідка. Владислав Павленко – 05.04.1994 р. н, амплуа – опорний піввзахисник.

Ігрова кар’єра:

2006-2008 рр. – ФК «Нікополь-98»;

2010-2011 рр. – УФК (Дніпропрпетровськ);

2012-2013 рр. – збірна України (U-19);

2014 р. – збірна України (U-21);

2011-2014 рр. – ФК «Таврія» (Сімферополь);

2014 р. – ФК «Говерла» (Ужгород);

2015 р. – ФК «Вітебск»;

2016 р. – ФК «Навбахор» (Наманган);

2017-2018 рр. – ФК «Машал» (Мубарек);

2018-2019 рр. – ФК «Алга» (Бішкек).

Владислав Павленко: «У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у Другій лізі ж бо всі рівні»

25-річний опорник ФК «Ужгород» до головної команди обласного центру Закарпаття потрапив завдяки дружнім відносинам із нині кіпером друголігового клубу Мирославом Лютнянським. Саме страж ужгородської команди порекомендував головному тренеру Василю Варзі запросити на перегляд свого давнього товариша (знайомі Владислав із Мирославом ще з часів «Говерли»). Ужгородський коуч запросив доволі іменитого півзахисника на підготовчий збір. Як підсумок, керівництво клубу підписало із Павленком контракт.

Владислав Павленко: «У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у Другій лізі ж бо всі рівні»

Сам же Владислав своїм другим поверненням до обласного центру Закарпаття задоволений. Каже: «Умови в контракті хороші, колектив чудовий, а матеріально-технічне забезпечення клубу – ідеальне. Двома словами – вища ліга».

Владислав Павленко: «У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у Другій лізі ж бо всі рівні»

Про існування футбольного клубу «Ужгород» Владислав Павленко насправді не знав, допоки команда не заявилась до аматорського чемпіонату держави. І хоч тоді  вона розмістилась у середині турнірної таблиці, опорник вірить в її успіх на професіональній арені. «У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у Другій лізі ж бо всі рівні. Не треба оглядатись назад, згадувати факти, що «Ужгород» не зачепився у трійці призерів. Завдань тоді ніяких не було. І хоч керівництво клубу сьогодні теж не ставить захмарну мету, ми битимемось у кожній грі, адже колектив сьогодні справді боєздатний. Спільними зусиллями ми намагатимемось повернути вболівальника на головну футбольну арену області. Адже я переконаний, глядач сумував за великим футболом. Більше того – у трьох товариських поєдинках ми особливо не поступались першоліговим командам», – переконаний опорний півзахисник «Ужгорода».  

 

Перший поєдинок головна команда обласного центру Закарпаття проведе в Чернівцях уже цієї суботи із тамтешньою «Буковиною». Владислав Павленко, зрештою, як і кожен футболіст «Ужгорода» спільно з тренерським штабом налаштовується виключно на перемогу. «Буковина», на відміну від «Ужгорода» – у Другій лізі далеко не новачок, я б сказав – старожил. Проте, спостерігаючи за перипетіями в чемпіонаті, особливо когось виділяти не буду. Усі команди, більш-менш, рівні. Фактор домашнього поля зіграє на користь «Буковини», але й не на відпочинок їдемо ми. Щодо протистояння домашнього із «Поліссям», у статусі фаворита буде вже «Ужгород», звісно, якщо уболівальники прийдуть нас підтримати. Хоча, жарти-жартами, дуже складний буде поєдинок. Не даремно сьогодні у футбольних кулуарах розмови виключно про перехід житомирського клубу до Першої ліги. Але нема суперників, яких не можна обіграти», – продовжує Павленко.

Владислав має дві мрії: виграти з «Ужгородом» поки-що Другу лігу та зіграти за Національну. Бо в молодіжних збірних України за його плечима уже є 13 поєдинків.

Владислав Павленко: «У кожній грі ми боротимемось виключно за перемогу, у Другій лізі ж бо всі рівні»

Опорний півзахисник «Ужгорода» поки не одружений. Проте з нетерпінням чекає наречену Поліну, яка на підтримку майбутньому чоловіку приїде на початку серпня. Щонайменше, їх сім’я на рік прописалась в обласному центрі Закарпаття. А там, хто-зна… Можливо, Владу й не захочеться полишити місто над Ужем.

Віталій БІРОВЧАК,

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

24 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів