«Ужгород» та «Минай» дебютують у першій та другій лігах

«Ужгород» та «Минай» дебютують у першій та другій лігах
27 липня стартує чемпіонат України з футболу ву першій та другій професійних лігах, де виступають представники Закарпаття.

 

У першій лізі 27 липня ФК «Минай» на рідному стадіоні «Минай Арена» прийматиме івано-франківське «Прикарпаття». Початок цієї зустрічі о 18:00.

Слід наголосити, що напередодні зустрічі в складі синайського колективу з’явився легіонер з Південної Америка –  бразилець Антоніо Сантос. Заокеанський новобранець виступає на позиції центрального захисника, і вже встиг зіграти за команду в останніх контрольних іграх. Антоніо Сантос – молодий та перспективний гравець. Йому 20 років. Професійну кар’єру Антоніо починав у клубі «União Mogi» зі штату Сан-Паулу, який грав у нижчих лігах Бразилії. Також пограв за молодіжну команду «Agua Santa». Після відправився у Європу, а саме в «Локомотив» з Кошице. Там зіграв у 10 матчах другої словацької ліги, а також пограв і за молодіжний склад U-23. У складі «Минаю» бразилець довів, що вміє грамотно захищатися, грати на другому поверсі та має хороший удар.

Сам Антоніо зізнається, що йому у нас все подобаєтьсяі він радий опинитися в «Минаї», з нетерпінням чекає на старт сезону.

В другій лізі 27 липня виїзним матчем з чернівецькою «Буковиною» дебютує ФК «Ужгород».

Як повідомляє прес-служба ужгородського клубу розташування команди в міжсезоння залишили Юрій Славік, Олександр Бако, Максим Олень та Дмитро Рацин. Натомість, до клубу приєднались голкіпери: Мирослав Лютнянський та Михайло Готра, захисники: Стефан Федак, Віталій Міклош та Олександр Ковчар, півзахисники: Владислав Павленко, Віктор Ряшко та Віктор Масікевич.

«До сьогодні ми тренувались у посиленому дворазовому режимі зранку та увечері: ігрові вправи та фізичні навантаження. Від завтра футболісти матимуть всього одне тренування, опісля якого буде теоретичне заняття. «Буковина» – досвідчена команда, яка повсякчас змагається з-поміж професіональних футбольних клубів. Плюс зіграють фактори: домашнього поля та першого у Другій лізі матчу. Відтак, на оновлений «Ужгород» чекає надскладне випробування, у якому ми не маємо права впасти обличчям у багнюку. Безперечно, завдання максимум – здобути три очки», – зауважив помічник головного тренера Мирослав Бундаш.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів