День торгівлі: чим цікавий перший дискаунтер європейського зразка на Закарпатті

День торгівлі: чим цікавий перший дискаунтер європейського зразка на Закарпатті
День працівників торгівлі у цьому році припадає на неділю – 28 липня. Гідно відзначать його й понад п’ятдесят тисяч співробітників компанії «АТБ-Маркет». Ця величезна команда лідерів щоденно докладає чималих зусиль, аби ми з вами мали змогу цілодобово (дискаунтери «АТБ» працюють у режимі 24/7) купувати якісні та свіжі продукти за максимально доступними цінами.

 

Обсяг роботи, яку виконують працівники «АТБ» по всій країні, а віднедавна й у нашому Ужгороді (вул. Капушанська, 175а), дійсно вражають. Торговельна мережа сьогодні є галузевим лідером за товарообігом, кількістю представництв, мапою присутності у регіонах, сплатою податків тощо. Сьогодні у 260 населених пунктах України працюють 1023 супермаркети найбільшої національної торговельної мережі. Ця цифра стрімко зростає, адже динамічний розвиток завжди був обов’язковою складовою стратегії компанії. З початку 2019 року вже з’явилося 33 нових дискаунтери «АТБ», а протягом 2018-го відкрили 80 комфортних супермаркетів європейського зразка. «АТБ» має вже понад три з половиною мільйони постійних клієнтів у двадцяти трьох областях України!

«Перебуваючи у постійному пошуку нетривіальних рішень, наша команда впровадила безліч інновацій. Левову частку того, що сьогодні є нормою для будь-якого українського магазину, свого часу винайшли та випробували саме у нашій мережі», – розповідає Наталія Шаповалова, заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет». Важливо розуміти, що торговельний бізнес значною мірою впливає на наповнення бюджетів усіх рівнів, у тому числі й нашої міської скарбниці. Саме ці кошти спрямовують на виплату пенсій, стипендій, соціальної допомоги. Отже, від ефективності галузі напряму залежить наш з вами добробут. Загальний товарообіг «АТБ» минулого року становив 103,9 мільярда гривень і зріс на 30% порівняно з попереднім. Показник І варталу 2019 року – 28,3 мільярди гривень. Компанія «АТБ-маркет» володіє найбільш розвиненою логістичною інфраструктурою в Україні: збудувала близько десяти інноваційних мультитемпературних складських центрів європейського зразка, має власний вантажний автопарк. Ці автомобілі щомісяця долають більше п’яти мільйонів кілометрів, аби своєчасно доставити продукцію до численних супермаркетів «АТБ». Асортимент мережі – понад 3,5 тисячі найменувань, з них більш ніж 900 позицій представлені товарами власних торгових марок і власним імпортом «АТБ». Ціни на таку ексклюзивну продукцію значно нижчі за ціни на аналогічні товари інших брендів. Загалом цінова політика лідера вітчизняного ритейлу завжди залишалася незмінною – вартість продуктів і товарів на полицях супермаркетів мережі «АТБ» на 10–15% нижча за середньоринкову. Бонусна програма та щотижневі акції дозволяють клієнтам зекономити 40% і навіть більше!

Постійно вдаючись до сміливих інноваційних рішень, компанія «АТБ-Маркет» створила власний особливий формат  - український дискаунтер, який не має аналогів у світі. Впроваджено сучасну багаторівневу систему перевірки якості. Супермаркети «АТБ» з 2017 року проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Відстежується рівень безпеки товарів на усіх етапах. Контролюють усе: якість сировини, дотримання рецептури під час виробництва, наявність належних умов зберігання, правильність транспортування. Проводять не менш суворі внутрішні аудити якості: щомісячні, щоквартальні, піврічні та щорічні. Ретельно перевіряють і виробництва компаній, які постачають продукцію до супермаркетів мережі «АТБ». Найкращим і найбільш об’єктивним доказом гарантованої якості та безпеки може слугувати один простий факт: працівники супермаркетів та інших численних підрозділів компанії, у тому числі й у нашому регіоні, купують продукти у дискаунтерах «АТБ».

Ольга Мартиненко

 

28 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів