Професійний старт: «Ужгород» перемагає, а «Минай» поступається

Професійний старт: «Ужгород» перемагає, а «Минай» поступається
Минулої суботи дві закарпатські команди – ФК «Ужгород» та «Минай» розпочали свої виступи в другі та першій професійних лігах чемпіонату України з футболу.

 

«Ужгород» перший тур розпочинав на виїзді в Чернівцях, де зіграв з місцевою «Буковиною». Дебютанти другої ліги продемонстрували в Чернівцях високий рівень гри, і в підсумку здобули переконливу перемогу – 3:1. Спочатку Сергій Машталір відкриває рахунок, а в же в другому таймі його партнери по команді Артем Пасічник та Адріан Пуканич довершують переможний результат, та вже на заключній хвилині матчу А.Пасічник ще й став автором м’яча у власні ворота. Тож вітаємо «Ужгород» із вдалим стартом у чемпіонаті. У наступному матчі «Ужгород» 3 серпня прийматиме вдома житомирське «Полісся».

А от «Минай»   вже не зумів порадувати власних уболівальників на рідному полі в протистоянні з «Прикарпаттям». Вже в першому таймі минайці горіли – 0:2. А в другому таймі господарі хоч і мали нагоди, але не реалізували їх. Натомість, пропустили ще й третій гол від екс-гравця ужгородської «Говерли» ІгораХудобяка. Тож – 0:3 прикре фіаско «Миная» . У наступному турі «Минай» 3 серпня гратиме на виїзді з ФК «Миколаїв», де в тренерському штабі працює колишній екс-наставникминайської команди Микола Гібалюк.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів