«Ужгород» поступається у рідних стінах «Поліссю»

«Ужгород» поступається у рідних стінах «Поліссю»
У другому турі чемпіонату в другій лізі «Ужгород» вдома приймав житомирське «Полісся». Загалом матч видався цікавим, тривав у приблизно рівному суперництві.

 

Перед початком зустрічі уболівальників чудовим співом розігрівала відома закарпатська естрадна виконавиця Мирослава Швах-Пекар. Крім того, глядачів привітав міський голова Богдан Андріїв, а голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран із нагоди ювілею нагородив подякую відомого ветерана закарпатського футболу Матвія Бобаля. Під час самого ж поєдинку вболівальникам теж нудьгувати не довелося. Команди порадували хорошою грою. У першому таймі двічі забивали гості. Спочатку, на 20-ій хв. в ужгородців виникла тріщина в захисті на правому фланзі, а потім і в центрі воротарського майданчика. Як наслідок, передачу бездоганно замкнув Євгеній Немтінов. А на 36-ій хв. поліська команда небезпечно виконувала штрафний. Михайло Готра в карколомному стрибку удар парирував, та на добиванні Ярослав Галенко був точним – 0:2 для господарів. До перерви могли відзначитися ще обидва клуби. Скажімо, хороші шанси мав закарпатський ФК в особі Адріана Пуканича, Артема Корольчука. А на 11-ій хв. Сергій Машталір узагалі першим мав відкривати рахунок, «розстрілюючи» воротаря… Утім, «Полісся» пішло на перерву тріумфатором. Стрес місцевим уболівальникам у перерві зганяли та ж чарівна Мирослава Швах-Пекар, а ще Олександр Сусік із собачкою Рембо, які весело поганяли м’яча.

У другій «сорокап’ятихвилинці» житомирці свідомо віддали ініціативу суперникові, розраховуючи на котратаки. До речі, випади гостей були надзвичайно небезпечними. На щастя, обійшлося. Ужгородці ж теж намагалися врятувати поєдинок. Надію подарував Адріан Пуканич, чудово скориставшись пасом Артема Корольчука на 60-ій хв. – 1:2. Надалі ужгородці ризикували, ішли вперед, створювали хороші нагоди, та із завершальним ударом так і не пощастило. Отож «Полісся» здобуло перемогу 2:1, хоч логічнішою в зустрічі була б, очевидно, нічия…

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

04 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів