Ужгородець Володимир Козловський став 27-м на етапі Кубку світу

Ужгородець Володимир Козловський став 27-м на етапі Кубку світу
В італійському гірському регіоні Валь ді Соле пройшов етап кубка світу з велоспорту – маунтинбайку, де в своїй категорії серед 120 учасників змагався й ужгородець Володимир Козловський.

 

Як повідомляє на своїй сторінці в «Фейсбуці» Володимир: «Валь Ді Соле – одне з найкрутіших місць. Аура й атмосфера цього місця роблять його особливим, для велогонів тут справжній рай – ідеальні велодоріжки і круті трепли, класна траса. Не дарма тут проводять щороку Кубки світу з усіх байківських дисциплін» А самі змагання вийшли доволі запеклими. Стартували 120 учасників, ось як описує свої перегони сам Володимир: «Як завжди на кубках світу, старт це справжнє місиво, всі стараються вилізти вперед, були часті стики, завали. Перші три кола із шести їхав 18-20-м. Попереду постійно їхали 7-8 спорсменів, а позаду постійно хтось піджимав. Під час гонки були моменти, коли уже повністю вибивався із сил, але зумів витерпіти й у підсумку фінішував 27».

Цей результат для Володимира є найкращим на кубку світу. «Хоч завдання і виконав, але відчуває, що маю амбіції і мені є куди рости, тож сезон продовжується», – додав Володимир.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів