«Динамо» з «Шахтарем» розсудить мукачівець Ярослав Козик

«Динамо» з «Шахтарем» розсудить мукачівець Ярослав Козик
На матчі Динамо – Шахтар у тестовому режимі працюватиме система відеоасистента арбітра (VAR), інформує офіційний сайт НСК Олімпійський.

 

Головним арбітром зустрічі буде Ярослав Козик з Мукачева. Йому асистуватимуть – Ігор Альохін з Хмельницького та Семен Шланчак з Черкас, Четвертий суддя – Анатолій Абдула з Харкова. Арбітр ВАА (офлайн) – Микола Балакін з Київської області. Асистент ВАА (офлайн) – Володимир Володін (Херсон). Спостерігач ВАА (офлайн) – Володимир Петров (Харків). Нагадаємо, що система VAR вже працювала у тестовому режимі на матчі за Суперкубок України – як і очікувалося, ніхто не відчув жодного впливу відеоасистента. Головні арбітри зможуть використовувати VAR онлайн в другій частині сезону, коли ФІФА та ІФАБ надасть дозвіл.

Центральний матч 3-го туру УПЛ за участю Шахтаря та Динамо відбудеться 10-го серпня на НСК Олімпійський о 17:00. У минулому сезоні Ярослав Козик працював на 13 матчах чемпіонату, в яких було показано 60 попереджень і три червоні картки. Також чотири рази Козик ставив пенальті. Працював арбітр і на матчі "Динамо" – "Шахтар" у 30-му турі минулого сезону, коли була зафіксована результативна нічия – 1:1.

Також мукачівський арбітр у цьому сезоні встиг відпрацювати на двох поєдинка Ліги Європи. На поєдинку у фарерському Тофтірі, де «Клаксвік» приймав литовський «Тракай» (0:0), працювала бригада на чолі з Ярославом Козиком. На лініях йому допомагали Валентин Куцев та Володимир Висоцький, На матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому нідерландський АЗ приймав шведський «Хакен», працювала бригада арбітрів на чолі із Сергієм Бойком, де обов’язки четвертого арбітра виконував Ярослав Козик.

Джерело: Футбол 24

 

09 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів