Закарпатцям, які полюбляють проводити вихідні з шашличком, доведеться платити більше

Закарпатцям, які полюбляють проводити вихідні з шашличком, доведеться платити більше
За рік вартість приготування найпопулярнішої страви літнього сезону для закарпатців зросла на 9%.

 

Нині, аби приготувати шашлик зі свинини на компанію з 6 людей, доведеться заплатити щонайменше 350 гривень. Торік приготування шашлику для закарпатців було дешевшим - близько 300 гривень.

Економісти пояснюють: таке здорожчання зумовлене зменшенням кількості поголів'я

Сіріус

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів