Двійко нелегалів-ліванців затримали прикордонники на підступах до кордону в Ужгороді

Двійко нелегалів-ліванців затримали прикордонники на підступах до кордону в Ужгороді
Учора військовослужбовці Чопського загону затримали групу іноземців, які мали на меті потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску. Завадити незаконному перетину держрубежу вдалося завдяки тісній співпраці прикордонників з місцевими жителями.

 

Дільничному інспектору відділу прикордонної служби «Ужгород» надійшла інформація, що в один з хостелів міста Ужгород заселилася група громадян Лівану. За декілька годин один з іноземців залишив заклад та висунувся з особистими речами у невідомому напрямку.

З метою попередження можливої спроби незаконного перетину кордону військовослужбовці організували приховане спостереження за маршрутом руху чоловіка. Іноземець зустрівся у місті з невідомою особою та попрямував з нею в бік державного кордону.

 Правопорушників затримали за декількасот метрів до держрубежу. Обидва чоловіки мали при собі закордонні паспорти громадян Лівану. Вони визнали, що мали намір дістатися країн Європи поза пунктами пропуску, оскільки не мали усіх необхідних документів.

Наразі проводяться перевірочні заходи та встановлюються інші причетні до правопорушення. З метою з’ясування обставин та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Їм доведеться відповідати за правопорушення, передбачене ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів