«Витязь» та «Севлюш» поборються за кубок краю

 «Витязь» та «Севлюш» поборються за кубок краю
У середу стали відомі фіналісти Кубка Закарпаття з футболу. У матчах-відповідях мукачівський МФА «Мункач» зійшовся з виноградівським «Севлюшем», а в Вільхівцях місцева однойменна команда приймала концовський «Витязь».

 

У першому матчі виноградівці приїхали до Мукачева з комфортним результатом 3:0 здобутим вдома в першій півфінальній зустрічі. Тож господарям матчу-відповіді було надскладно наверстати такий гандикап. Більше того, «Севлюш» уже наприкінці першого тайму завдяки влучному удару Юрія Чонки вийшов уперед. Хоча, через двадцять хвилини у другій половині поєдинку господарі зрівнюють результат. Та все ж переможцями в цій грі вийшли гості – на 90-й хвилині автором голу став новобранець «Севлюша» Роман Николишин. Тож 2:1 перемагає виноградівський колектив.

А от компанію «Севлюшу» склав «Витязь». Ще вдома команда Тараса Вайданича вирвала перемогу в непростому протистоянні з «Вільхівцями» – 3:2. Тож на виїзді коновці мали мінімум не поступитися. Так у підсумку й вийшло – на 88-й хвилині кращий голеодор «Витязя» досвідчений Руслан Соскида збільшує значно покращує шанси команди на вихід до фіналу, реалізувавши свою нагоду. Лише на 3-й компенсованій арбітром хвилині господарі зрівнюють результат – 1:1, та на більше «Вільхівцям» забракло часу.

Тож у фіналі, який попередньо відбудеться 25 серпня на ужгородському «Авангарді» зустрічатиметься «Севлюш» (Виноградів) та «Витязь» (Концово).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів