Жінкам на замітку: особливості антивікового макіяжу

Жінкам на замітку: особливості антивікового макіяжу
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Рум'яна

Якщо ви досі вважаєте, що ідеально вибілена шкіра робить образ більш юним, то поспішаємо вас засмутити. Порцелянова шкіра не є ознакою молодості, а часом навіть додає додаткових років. Не варто забувати про важливість такого засобу для макіяжу, як рум'яна, адже саме вони можуть з легкістю освіжити ваше обличчя і усунути видимі ознаки старіння шкіри.

Ніжний рум'янець в правильно підібраному тоні допоможе значно омолодити ваше обличчя. Але на цьому програма максимум і закінчується — від новомодного контуринга та інших "образотворчих" процедур потрібно відмовитися. Ви ж розумієте, що від того, що, підтягнувши обличчя і зробивши його більш "струнким", ви лише додасте зайву блідість і навіть болючість?

Якщо хочете акцентувати увагу на природну свіжість шкіри, то візьміть за правило користуватися рум'янами. До речі, при бажанні цим же засобом краси можна зробити і легкий контуринг: розтушуйте його від середини чола до скронь, а пензликом з залишком косметики пройдіться по кінчику носа, скронь і підборіддя. C тоном теж будьте гранично акуратні: вибирайте засоби природних відтінків — краще персикового або холодного приглушеного рожевого.

Червона помада

Вже давно ніхто не вважає червону помаду чимось вульгарним, актуальним тільки для романтичних побачень або вечірніх прогулянок. Молоді дівчата і більше ставні жінки носять засіб саме червоного відтінку повсюдно: як з буденними комплектами одягу, так і на святковий захід. Варіантів червоного кольору існує настільки багато, що жінка будь-якого віку і кольоротипу зможе підібрати засіб, який підкреслить саме її унікальну красу. Кораловий, традиційний червоний, винний або темно-бордовий — який колір ви виберете для свого ідеального антивікового макіяжу?

Жінкам, які мріють освіжити образ і акцентувати увагу на красі своїх губ, радимо придивитися до засобів з напівпрозорою структурою ягідного відтінку і вологим фінішем. Сяйво і блиск скине зайві роки з вашого обличчя з неймовірно гламурною легкістю. Але не забувайте про те, що якщо ви вибрали активний макіяж очей, то від яскравої помади потрібно буде відмовитися. У такому випадку віддайте перевагу рожевим, персиковим або нюдовим відтінкам.

Вії

В антивіковому макіяжі вії мають ключове значення — вони допоможуть відкрити розріз очей і додадуть природної кокетливості образу. Волоски потрібно фарбувати максимально густо по всій довжині, а якщо бажаєте досягти ефектного результату, то можете сміливо експериментувати з накладними віями. В макіяжі для зрілої жінки віддавайте перевагу пучкам — не занадто довгим, щоб виглядало природно і не вульгарно. І не намагайтеся фарбувати максимальну кількість ділянок обличчя. Наприклад, нижню повіку можете залишити без туші, але тоді потрібно буде підкреслити її тінями.

Сяючий акцент на очі

Якщо ви хочете повернути час назад і назавжди забути про нав'язливі цифри в паспорті, то варто особливу увагу приділити макіяжу очей. Чорні графічні стрілки і smoky eyes не впораються з омолоджувальною функцією мейкапу. Якщо ви ніяк не хочете відмовлятися від улюбленого чорного олівця для очей, то хоча б замініть його на коричневий — більш спокійний і менш яскравий.

Якщо хочете виконати дійсно омолоджуючий макіяж, то вам знадобляться лише олівець для очей білого або світло-рожевого відтінку, який потрібно нанести на внутрішній контур, таким чином збільшивши очі візуально. Світлий, сяючий відтінок тіней нанесіть на внутрішній куточок ока, а тінями коричнево-тілесного відтінку виділіть складку повіка для посилення кольору. І вуаля, ваш чарівний омолоджуючий макіяж для очей готовий — насолоджуйтесь захопленими поглядами!

Брови

Брови знову в моді — густі, пухнаті, здорові! Але це не тільки модний б'юті-тренд, але і дієвий засіб для омолодження обличчя. Забудьте про вищипування ваших брівок до ультратонких ниточок — це немодно і вульгарно. Природність і натуральність у тренді — користуємося перевагами.

Для того, щоб створити максимально ефективний макіяж очей вам знадобляться олівець, тіні і фіксуючий гель. Не варто намагатися перебільшити красу ваших натуральних брів — пам'ятайте про те, що неприродна форма може звести нанівець всі ваші зусилля по створенню ідеального мейку. На початку брів колір волосків не повинен бути таким же насиченим як на кінчиках — дотримуйтеся натуральної градації кольору.

Відмовтеся від матового фінішу

Якщо ваша мета — створити дієвий і ідеальний омолоджуючий макіяж, то перш за все ваш потрібно уникати матових текстур, які перетворюють обличчя на воскову маску. Матові засоби володіють щільною текстурою і призначені для жирного типу. Більш зріла шкіра схильна до сухості, тому подібні засоби, потрапляючи в зморшки, роблять їх більш явними. Кращою заміною подібної косметики стануть тональні основи середньої щільності з ліфтинг — або antiage-ефектом. Не забудьте додати сяйва вашому обличчю з допомогою консилера, а консилер для зони під очі краще вибирати теж легкий — щільні текстури приховають синці під очима, але і мімічні зморшки теж підкреслять.

Ніколи не варто нехтувати правилами вдалого макіяжу, який підходить саме вашому віку. Адже з його допомогою ви зможете позбутися від зайвих 10 років, які висять тяжким вантажем на вашому обличчі. Хочете, щоб ваші знайомі та друзі з подивом запитували, хто ця чарівна молода незнайомка? Тоді користуйтеся нашими дієвими і простими порадами антивікового макіяжу!

Джерело: Ukr.Media

 

15 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів