Беріть на замітку: легкі літні укладки

Беріть на замітку: легкі літні укладки
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Легкі пляжні локони

Звучить просто, проте зробити недбалі, але, водночас, акуратні і спокусливі локони, з якими можна буде гуляти по узбережжю цілий день безперервно — завдання із зірочкою. Крім практики або керівництва з Youtube для підмоги, вам знадобиться кілька засобів, які суттєво полегшать процес і зроблять результат ідеальним.

Недбалий об'ємний пучок

Пучок вже давно перестав бути суто домашньою зачіскою — зіркові красуні доповнюють різними його варіаціями як повсякденні образи, так і розкішні луки для червоної доріжки. Для довгих прогулянок біля моря рекомендуємо вам взяти на озброєння розслаблений об'ємний пучок.

Низький хвіст з локонами

Навіть найбільш звичайний хвіст перетворюється, якщо підійти до його створення творчо. Впевнені, низький хвіст з локонами буде відмінно виглядати як з романтичним квітковим платтям, в якому ви будете оглядати місцеві визначні пам'ятки і робити фото в Instagram, так і з сексуальним вечірнім луком для вечірки.

Доповніть зачіску одним з головних аксесуарів літа — шовковою хусткою з актуальним принтом.

Романтична коса на бік

Мабуть, найбільш романтична літня зачіска, до якої ідеально підійде ваш улюблений солом'яний капелюх і прикраси в стилі бохо. Фішка коси на бік в тому, щоб вона виглядала максимально недбало — так, ніби ви декількома рухами руки поділили волосся на пасма і заплели. Найбільше таке укладання підійде власницям косого чубчика.

Незвичайна мальвіна

Зачіска з дитинства, яка, здається, буде актуальною завжди. Ось тільки у новій її варіації — ще більш розслабленою і літньою. Важливий момент: виберіть наймоднішу гумку з актуальним принтом, і ваш лук автоматично стане ще більш стильним.

Ukr.Media

 

15 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів