Що робити, коли тріскає шкіра на губах?

Що робити, коли тріскає шкіра на губах?
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Уникайте матової помади

Якщо у вас губи сухі і потріскані, тоді дотримання цієї поради допоможе їм зцілитися. Так, це модно, але матова помада більше сушить губи. Це причина, з якої моделі використовують для інтенсивного догляду зволожуючі засоби, щоб не пошкодити їх під час показу нових продуктів і тенденцій макіяжу.

Використовуйте щоденний скраб

Пілінг має вирішальне значення для досягнення здоров'я губ. Тим не менше, багато скрабів є шкідливими засобами, тому краще дотримуватися природного лікування. Ви можете купити його (завжди уважно перевіряйте список інгредієнтів) або зробити самостійно. Основою такого засобу повинно бути масло (наприклад, дерева ши або кокосове) разом з цукром. Для смаку і для особистого задоволення можна додати до нього різні аромати за допомогою фруктів і овочів.

Використовуйте маску на ніч, щоб отримати швидкий результат

Для своїх губ використовуйте такі інгредієнти:

  • органічний мед;
  • какао-масло;
  • оливкова олія.

Суміш усіх цих компонентів треба наносити на губи перед сном. В рамках цього рецепту не використовується вазелін, тож такий засіб принесе ще більше користі.

Використовуйте масла з високим вмістом особливого компонента

Comedogenicidad — це речовина, про яку не всі знають. Пори шкіри після неї працюють краще. Наприклад, кокосове масло містить високу концентрацію цього інгредієнта. Його не варто застосовувати для обличчя, але воно чудово підійде для тіла і для губ.

Зволоження всередині і зовні

Стан вашого тіла завжди відбивається на зовнішній красі. Наприклад, якщо вашій шкірі бракує води, ви це помітите і на своїх губах. Обов'язково пийте багато рідини щодня і використовуйте зволожуючі креми.

Використовуйте зволожувач повітря

Сухе повітря у вашому будинку та на робочому місці — це причина появи сухих губ, особливо взимку. Існує багато способів зробити повітря вологішим у вашому будинку. Наприклад, залиште двері ванної кімнати відкритими після прийняття душу, або придбайте кімнатні рослини і залишайте у їх горщиках воду.

Використовуйте маску з лайма

Візьміть шматочок цього цитрусового або купіть маску з нього і нанесіть засіб на ваші потріскані губи. Засіб слід тримати протягом п'яти — десяти хвилин. Користуйтеся цією корисною маскою для щоденного створення краси, особливо взимку.

Керамідний бальзам для губ

Наші губи мають зовнішній захисний шар, але їжа, процедури, макіяж і погода, зазвичай, руйнують його. Кераміди допомагають організму відновити цей бар'єр природним шляхом.

Уникайте дуже кислих продуктів і спецій

Кисла і гостра їжа руйнує природний захисний шар ваших губ та призводить до його повного руйнування. Якщо ви намагаєтеся не подразнювати їх, вам слід обов'язково уникати вживання такої їжі.

Наносьте сонцезахисний крем

Ваші губи так само чутливі до сонячних променів, як шкіра обличчя і тіла. Щоб захистити їх, ви повинні використовувати сонцезахисний крем з показником SPF не менше 15.

 

 

16 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів