Чи вступить «Ужгород» в «Альянс» у Сумах?

Чи вступить «Ужгород» в «Альянс» у Сумах?
Сьогодні о 18:00 розпочнеться матч попереднього етапу Кубка України з футболу

 

Головній команді обласного центру із жеребом, м’яко кажучи, не пощастило. Насамперед тому, що «Ужгороду» випав парний номер, вердиктом якого є виїзд. Більше того, виїзд цей довжиною у 1172 кілометри. Підопічні Василя Варги уже сьогодні о 18:00 поміряються силами із «Альянсом» (Липова Долина). Наш суперник пройшов аналогічний «Ужгороду» шлях до професійного футболу, тобто минулого сезону ще мірявся силами в аматорському чемпіонаті держави. А вже цьогоріч успішно дебютував у професійній Другій лізі. Чому успішно? А тому, що команда провела три поєдинки у чотирьох турах і у двох попередніх зуміла відібрати по одному заліковому пункту від серйозних суперників. У тому числі «Енергії», яка набрала 10 очок і розділяє першу сходинку в турнірній таблиці.

Футбольні експерти, у тому числі прес-секретарі професіональних футбольних клубів перевагу віддають саме «Альянсу». Із 13 опитаних журналістів – 8 пророкують перемогу команді з Липової Долини. Четверо, у тому числі я – «Ужгороду», один вважає, що бути мировій.

Та загалом команди йдуть нога в ногу, щоправда у різних групах. Вони розмістились на сьомих позиціях у своїх турнірних таблицях. «Ужгород» має чотири очки, проте і зіграв чотири поєдинки. У «Альянса» вдвічі менше, але і матч у запасі.

Що ж чекати не так вже й багато. Чи прийматиме головна спортивна споруда Закарпаття – «Авангард» після довгої перерви  матч 1/32 Кубка України? Для цього потрібно виграти від «Альянсу» і сподіватись на більш вдалий жереб.

До слова, «Ужгород» приїхав до Сум вчора, провівши у дорозі 18 годин і 30 хвилин. Головна команда обласного центру Закарпаття не дорахувалась двох гравців основи: Олександра Ковчара та Кирила Пасічника.

Віталій БІРОВЧАК,

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

КЛУБ І В Н П О
5 ФК «ПОДІЛЛЯ» (ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ) 4 2 1 1 7
6 ФК «ВЕРЕС» (РІВНЕ) 3 2 1 0 7
7 ФК “УЖГОРОД” 4 1 1 2 4
8 ФК «ДІНАЗ» (ВИШГОРОД) 3 1 0 2 3
9 ФК «НИВА» (ВІННИЦЯ) 4 0 1 3 1

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОВНУ ТАБЛИЦЮ

 

20 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів