Закарпатські митники показали, як можуть виглядати реконструйовані пункти пропуску

Закарпатські митники показали, як можуть виглядати реконструйовані пункти пропуску
Керівник Закапатської ДФС Станіслав Балуєв оприлюднив на своїй сторінці в мережі Фейсбук пост, у якому показав, як можуть виглядати рекнструйовані пункти пропуску - саме те, що нам потрібно, і про що так мріють усі українці і європейці, які перетинають українсько-європейські кордони. Чи багато потрібно? Ні, якщо є політичне бажання. Дивіться!

 

Станіслав Балуєв написав сьогодні на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

"Завдяки 10% від надхожень, покращили умови праці митників. Ми вміємо будувати!

Зараз досить актуальною темою є умови в яких громадяни перетинають митний кордон та умови в яких працюють митники.

Що стосується умов, в яких громадяни проходять митний контроль та оформлення, то в попередній публікації я вже писав з якими труднощами ми стикаємось аби якнайшвидше здійснити реконструкцію пунктів пропуску, зокрема митних постів «Ужгород» та «Лужанка». Про те, які в нас є плани, для якісного покращення умов перетину кордону, напишу згодом.

Сьогодні, я хочу продемонструвати вам, як нам вдалось завдяки реконструкції однієї з адмінбудівель Закарпатської митниці ДФС з 15 робочих місць по 3 кв.м на людину створити 35 робочих місць з мінімальною площею 5,3 кв.м на людину. Ми створили умови праці, яких гідні наші працівники.

Якщо все складеться, то такими якісними і комфортними будуть умови на пунктах пропуску. Вибачте, можливо це банально, але кордон це обличчя держави і воно повинно виглядати не тільки охайним, а ще й повинно відповідати найкращим світовим практикам по технічному оснащенню. Сподіваюсь, це у найближчому майбутньому станеться.

Пропоную вам переглянути кілька фото, які добре демонструють те, якою була будівля до реконструкції, як проводились роботи і що ми отримали в результаті.

На фото - будівля до реконструкції:

Бачите на візуалізації будівля жовто-червоного кольору.

 

На фото - проект будівлі:

У процесі реконструкції ми вирішили змінити колір. На мою думку, так вийшло краще, відтінок на якому ми зупинились більше відповідає сучасним трендам в дизайні фасадів.

 

На фото нижче - результат, завершена будівля:

P.S.: Ця будівля результат роботи нашої креативної команди". 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Василь 2019-08-21 / 16:15:29

    Чи дочекаються прості закарпатці таких умов у пункті пропуску Лужанка? уже не сила дивитися на ту розруху....