На Закарпатті вручили грамоти і премії учням, які стали переможцями Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів

На Закарпатті вручили грамоти і премії учням, які стали переможцями Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів
Сьогодні під час колегії департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації були нагороджені численні освітяни.

 

Голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко під час колегії відзначив, що питання роботи освітньої галузі завжди було, є і буде пріоритетним у державній політиці України.

"Такі тенденції будуть підтримуватися і на теренах нашого Закарпаття. Українська держава перебуває на шляху впровадження освітньої реформи, творить власну Нову українську школу, і нікому з нас не може бути байдуже, якою ця школа буде, яких громадян вона виховає. Сьогодні ви підбиваєте підсумки минулого навчального року і накреслите завдання на наступний навчальний рік. Нинішнє перезавантаження влади, зміни, що відбуваються на усіх її щаблях ще більше визначає нашу з вами сферу відповідальності за розбудову сучасної системи освіти. Хочеться вірити, що реформи в державі та освітній галузі будуть продовжені і своєчасно втілені в життя. На цьому шляху бажаю вам упевненого руху вперед. А ім’я цьому руху – суспільство освічених людей і відповідальних громадян.  Таких, як ці найкращі учні, яких ми будемо сьогодні нагороджувати", - відзначив Ігор Бондаренко.

Відтак високопосадовці вручили грамоти і премії учням, які стали переможцями IV етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, учителям, які їх навчали у 2018/2019 навчальному році, та учням, які стали переможцями IІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. 

Відзнаки отримали: Станіслав Томаш – випускник  Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, володар срібної медалі 29-ої Міжнародної олімпіади з інформатики; Валентин Фречко – учень  11  класу  Сокирницької  ЗОШ I – III ступенів з поглибленим вивченням французької мови Хустського району, володар золотої медалі Міжнародної олімпіади з екології; Олесь Голембовський – бронзовий призер міжнародної олімпіади з математики, випускник Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів. 

Усі лауреати отримали премії у розмірі 10 000 гривень, – інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. доцент 2019-08-22 / 14:38:27

    А чому до таких заходів не залучають представників університетів?