Патрулювання нацгвардійців у дії: В Ужгороді за добу виявили трьох осіб із імовірними наркотиками

Патрулювання нацгвардійців у дії: В Ужгороді за добу виявили трьох осіб із імовірними наркотиками
Нагадаємо, з 1 серпня вулиці українських міст патрулюють бійці Нацгвардії. Так за минулу добу в Ужгороді гвардійці 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України передали працівникам поліції трьох осіб, які при собі мали ймовірні наркотичні речовини.

 

Так, близько 20 години під час пішого патрулювання в парку «Підзамковий» гвардійці помітили громадянина, який підозріло себе поводив: чоловік змінив напрям руху та пришвидшився. Було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд. Під час нього у громадянина було виявлено трубку для куріння та згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що зовні нагадувала наркотичну речовину «марихуана» вагою близько трьох грамів. Чоловіка направлено до відділку поліції.

Того ж дня, близько 22 години, спільним нарядом працівників поліції та нацгвардійців по вул. Швабська було помічено чоловіка, який при появі автомобіля правоохоронців змінив напрям руху. Було прийнято рішення здійснити поверхневу перевірку даного громадянина під час якої було виявлено рослинну речовину, що була зовні схожа на наркотичну. Загальна вага склала близько 5 грамів.

На вул. Станційній під час самостійного патрулювання гвардійці помітили чоловіка, що поводив себе підозріло. У ході спілкування було прийнято рішення здійснити поверхневу перевірку, під час якої було виявлено зелену подрібнену речовину рослинного походження, що зовні нагадувала марихуану.  На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Джерело: Група інформації і комунікації військової частини 3002 Західного ОТО НГУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів