Продукти, які покращують кровообіг

Продукти, які покращують кровообіг
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Цитрусові

Різні наукові дослідження показали, що вітамін природним чином підвищує вироблення оксиду азоту. А той, у свою чергу, може допомогти вам знизити артеріальний тиск і розширити кровоносні судини. Крім того, оскільки цитрусові є відмінним джерелом вітаміну С, його варто вживати щодня.

Мандарини, грейпфрути, лимони, лайми та апельсини повинні стати частиною вашого повсякденної дієти, якщо ви шукаєте натуральний вазодилататор. Крім того, не забувайте, що вітамін С володіє прекрасним постачанням живильнимх вастивостей, які якомога довше збережуть молодість вашої шкіри і органів.

Холодноводна риба (особливо лосось)

Лосось та інші холодноводні риби, в тому числі тріска, тунець і т. п., добре відомі завдяки чудовому вмісту жирних кислот омега-3. Омега-3 корисні для загального здоров'я кровоносних судин, а також для здорового кровотоку. Крім того, вони містять коензим Q-10.

Ця важлива біологічна молекула володіє безліччю функцій, а щодо стимулювання вазодилатації коензим Q-10 покращує функцію кровоносних судин, допомагає розслабити артерії і запобігає руйнування самої молекули оксиду азоту.

Це означає, що він здатний робити свою судинорозширювальну дію протягом більш тривалого часу. Це робить його відмінним представником групи природних вазодилататорів.

Часник

Часник є традиційним засобом лікування від вірусних і бактеріальних інфекцій. Але є різні наукові дослідження, які довели, що часник також є сильним судинорозширювальним засобом.

Часник наділений здатністю покращувати кровообіг, знижувати кров'яний тиск і підтримувати утворення оксиду азоту. Завдяки цьому часник при регулярному вживанні значно знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Імбир

Відомо, що імбир є одним з кращих натуральних вазодилататорів. Він використовувався в Індії як профілактичний засіб і рішення різних проблем зі здоров'ям цілу вічність. Імбир є сильним антиоксидантом, який допомагає збільшити виробництво оксиду азоту.

При регулярному використанні імбир може ефективно відкрити кровоносні судини, і завдяки цьому він є відомим засобом профілактики серцево-судинних захворювань, проблем з шлунком і запалення внутрішніх органів. Крім того, вважається, що він допомагає відновити сексуальну життєву силу, і в зв'язку з цим рекомендується чоловікам, які страждають еректильною дисфункцією.

Капуста та шпинат

Капуста та шпинат відносяться до групи темних листових зелених овочів, які є відмінним джерелом вітаміну К. Це живильна речовина важлива для підтримки здорових кровоносних судин завдяки своїй здатності зменшувати окислювальний стрес і розріджувати кров.

Також шпинат багатий нітратами, які покращують виробництво оксиду азоту. Крім того, він містить багато заліза, яке підтримує транспортування кисню по всьому тілу. А капуста багата магнієм, антиоксидантами і коензимом Q10.

Гранат

Цей фрукт здатний зменшити запалення, підвищити рівень оксиду азоту і зменшити окислювальний стрес, які є факторами, пов'язаними з ішемічною хворобою серця. Поліфеноли, присутні в гранаті, допомагають перетворювати нітрит в оксид азоту, що робить його природним судинорозширювальним засобом.

Волоські горіхи

Цей горіх багатий L-аргініном, тому він може тримати кровоносні судини відкритими. Крім того, багато інших горіхів є хорошими джерелами L-аргініну. Дієтологи радять вимочувати горіхи не менше 5-6 годин, перш ніж вживати їх.

Якщо ви не любите волоські горіхи, ви можете розглянути кешью, мигдаль, бразильські горіхи кедрові горіхи або горіхи макадамія.

Ukr.Media

 

24 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів