«Минай» впевнено перемагає, а «Ужгород» знову поступається вдома

«Минай» впевнено перемагає, а «Ужгород» знову поступається вдома
У п’ятницю та суботу – 23-24 серпня відбулися матчі у першій та другій лігах чемпіонату України з футболу, де виступають закарпатські ФК «Минай» та ФК «Ужгород». Обидві команди провели матчі 5-го туру в рідних стінах.

 

«Минай» удома приймав кременчуцький «Кремінь». Уже в першій половині господарі завдяки вмілим діям Роберта Гегедоша зуміли відкрити рахунок. У другому таймі минайці відмінним ударом Василя Пиняшка збільшують свою перевагу, а на 88-й хвилині Роман Маїк реалізовує вихід віч-на-віч – 3:0. Гості ж уже на 90-й хвилині відповіли з пенальті голом престижу. Тож 3:1 перемога «Минаю», який піднімається з 7-ма очками на 10-у сходинку.

Наступний матч «Минай» зіграє вже 27 серпня в рамках 1\32 Кубку України з ФК «Калуш» на виїзді. А в чемпіонаті «Минай» 31 серпня гратиме на виїзді з ФК «Інгулець» (Петрово). А от «Ужгород» у цьому турі виступає знову невдало в рідних стінах. Кривдником підопічних Василя Варги став рівненський «Верес», який зумів здолати ужгородців завдяки двом м’ячамМихайла Шестакова. Господарі після першого пропущеного м’яча завдяки Сергію Машталіразуміли зрівняти рахунок, однак невдовзі пропустили вдруге й зазнають фіаско. Уже четвертий матч поспіль команда обласного центру не може вибороти вікторію. Тож ужгород з 4-ма очками в активі на сьомому місті з 11-ти команди групи А. Наступний матч «Ужгород» знову проведе вдома 31 серпня проти ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Uzhgorod.net.ua

 

25 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів