Ужгородські «Карпати» змагалися з «Галичанкою» за суперкубок

Ужгородські «Карпати» змагалися з «Галичанкою» за суперкубок
24 серпня в Броварах відбувся матч за суперкубок України в рамках якого поборотися за почесний трофей зійшлися чинний чемпіон львівська «Галичанка» та срібний призер чемпіонату – ужгородські «Карпати». Цей матч завершився поразкою ужгородських гандболісток – 20:32.

 

А от щодо чемпіонату країни серед команд жіночої Суперліги 2019/2020, то знову в ньому візьмуть участь 6 команд з п’яти регіонів. Виступить в еліті столичний «ТНУ ДЮСШ-21», що, нагадаємо, завоював срібло Вищої ліги минулого сезону і був надзвичайно близьким до титулу. Командою опікується Таврійський національний університет – ініціатор  відродження Федерації гандболу АР Крим .

 

Суперліга 2019/2020. Учасники

«Галичанка» (Львів)

«Карпати» (Ужгород)

«Дніпрянка» (Херсон)

«Реал» (Миколаїв)

«Спартак - Київ» (Київ)

«ТНУ ДЮСШ 21» (Київ)

Чемпіонат стартує матчами 6-7 вересня. Чинний володар золота «Галичанка»  у першому турі зіграє на виїзді проти столичного «Спартака», який відновив свої виступи. Головні фаворити «Галичанка» та «Карпати» вперше зіграють між собою 1-2 листопада в Ужгороді. Раніше - 18-19 жовтня -  відбудуться перші ігри не менш принципового протистояння: «Дніпрянка» прийматиме «Реал».

 

Суперліга. 1 тур (6-7 вересня)

«Спартак-Київ» - «Галичанка»

«Дніпрянка» - «ТНУ ДЮСШ-21»

«Карпати» - «Реал»

 

Всього на 1-му етапі (з 6-го вересня по 22 лютого) команди проведуть по 20 матчів кожна - два кола по 5 турів зі спареними матчами в кожному турі. 

 

На 2-му етапі (стартує 6-го березня)команди будуть поділені на групи «А» (1-3 місця 1-го етапу) та «Б» (4-6 місця другого етапу). Далі команди гратимуть з’їзні тури всередині своїх груп зі збереженням очок здобутих на першій стадії.  Всього на 2-му етапу кожна команда проведе по 6 матчів.

 

Якщо після 26 ігор чемпіонату різниця між 1-ю та 2-ю командами складатиме 5 очок або менше,  то для визначення чемпіонабуде призначена серія до 2-х перемог. Володар бронзи буде визначений в серії між 3-ю командою групи «А» та переможцем групи «Б». Ця серія буде призначена не в залежності від різниці в очках між командами.

 

 

25 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів