В Ужгороді митники вже третій рік поспіль відзначають День Незалежності футбольним турніром

В Ужгороді митники вже третій рік поспіль відзначають День Незалежності футбольним турніром
На два дні спорткомплекс «Юність» в Ужгороді перетворився на місце головних футбольних баталій серед працівників митниці з різних куточків нашої держави. Турнір з міні-футболу не простий, а приурочений до Дня Незалежності України. Проводиться футбольне дербі втретє і стало вже доброю традицією.

 

Випередження, обрізки, штрафні, кутові, пенальті, фінти, оплески до забитого голу і розпачливі вигуки до чудово проведеної гольової комбінації, але без взяття воріт, – все це можна було бачити і співпереживати за улюблену команду колег-митників із Закарпаття, Харківщини, Донеччини, Рівненщини, Львівщини, Сумщини, Житомирщини і Університету митної справи та фінансів з міста Дніпро.

Загалом у турнірі взяло участь дев’ять команд. Поєдинки відбувалися у двох групах, всі команди зіграли між собою і до фіналу вийшли львівські та рівненські митники.

– Вже третій рік поспіль ми відзначаємо річницю Незалежності України футзальним турніром у Закарпатті. Я вдячний всім керівникам митниць, які відпустили свої футбольні колективи до нас. У фіналі зустрілися команда Львівської та Рівненської митниць. Рівненська митниця у цьому році представила дуже сильну команду і в результаті запеклої боротьби здобула перемогу, – зазначав Станіслав Балуєв, начальник Закарпатської митниці ДФС.

Під час нагородження переможців Станіслав Балуєв наголосив: «Футбольній турнір пройшов досить емоційно. Я вітаю всіх, хто брав участь у цьому футбольному змаганні і всім дуже вдячний. Вдячний команді з Харкова, яка проїхала тисячу кілометрів, більше тисячі кілометрів – команда з міста Суми, новачкам нашого турніру з Житомира, гідній нашій зміні, яка росте з університету, Маріуполю окреме дякую – так тримати, обом командам із Закарпаття, традиційно сильному Львову і, звичайно, Рівному – ви супер».

Насамкінець очільник митниці вручив кубок капітану команди з Рівненської митниці, запросив усіх на наступний турнір до Закарпаття та висловив сподівання, що радо прийме запрошення від цьогорічного переможця й закарпатські митники зіграють у футбол у Рівному.

ДФС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів