Жінкам на замітку: 6 способів, які позбавлять ваше обличчя від плям

Жінкам на замітку: 6 способів, які позбавлять ваше обличчя від плям
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Лимонний сік

У лимонах міститься вітамін C, який добре освітлює шкіру. Це простий у приготуванні і застосуванні засіб. Умочіть тампон з вати у свіжий лимонний сік та потріть ним уражену ділянку шкіри. Дайте висохнути, після чого змийте чистою водою.

Картопля

Картопля має відбілюючі властивості. Просто потріть плями на обличчі картоплиною — і отримаєте відмінний результат.

Пахта

Пахта (знежирені вершки) відбілює плями на обличчі не гірше за лимонний сік та картоплю. Умочіть ватяний тампон у пахту і протріть ним плями на шкірі. Залиште хвилин на 10 і змийте. Повторюйте цю процедуру двічі на день.

Алое

Алое віра — чудовий натуральний спосіб позбутися темних плям. Дістаньте свіжий гель алое з листочка і нанесіть безпосередньо на проблемні місця. Залиште на 15-20 хвилин, потім гарненько вмийтеся.

Куркума

Куркума — один із найпопулярніших засобів проти плям на обличчі. Вона знижує пігментацію і знебарвлення шкіри. Вам знадобляться 2 чайних ложки куркуми, молоко і лимонний сік. Змішайте всі інгредієнти до стану густої маси. Нанесіть на проблемні місця. Потім змийте суміш теплою водою.

Папайя

Папайя добре вирівнює колір шкіри і відбілює плями. Нанесіть на шкіру пюре зі стиглої папайї і залиште на 20 хвилин, потім змийте звичним способом. А як ви вирішуєте цю проблему?

 

27 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів