«Минай» виходить в 1/16 фіналу Кубку України

«Минай» виходить в 1/16 фіналу Кубку України
У другому попередньому етапі Кубку України з футболу (1/32 фіналу) закарпатський ФК «Минай» зійшовся на виїзді з ФК «Калуш».

 

Наставник минайців Василь Кобін ще після домашнього матчу з «Кристалом» передбачав, що гра буде непростою, адже суперники добре знають один одного ще за минулорічними виступами в другій лізі. Так в принципі й вийшло.

У стартовому складі закарпатців вийшли гравці, які не так багато мають ігрової практики, тож перша половина матчу вийшла більш-менш рівною, на якість гри також вплинуло і стан газону в Калуші, який знівелював перевагу «Миная» в техніці.

В другій половині В.Кобін кинув у бій перевірених бійців – Василя Пиняшка та Анатолія Нурієва. Цей тандем свою справу зробив – на 65-й хвилині В.Пиняшко віддав на хід А.Нурієву, а той зумів переграти кіпера господарів – 1:0. Після реалізованої нагоди закарпатці вирішили грати на утримання результату, та за 2-і хвилини до фінального свистка у господарів вийшла гостра атака з навісом у карний майданчик на який вдало відгукнувся бразилійський нападник Габріель, який головою переграє стража синайських воріт – 1:1. Габріель так натхненно святкував взяття воріт, що за надмірну емоційність отримав друге попередження й залишив «Калуш» у меншості.

У компенсований арбітром час минайці заробили право на виконання штрафного удару – Анатолій Нурієв знову своїм фірмовим ударом кладе м’яч точно в дев’ятку й приносить перемогу своїй команді. Тож «Минай» крокує далі у боротьбі за почесний трофей до 1/16 фіналу.

А 31 серпня «Минай» в рамках 6-го туру чемпіонату України першої ліги гратиме на виїзді з представником Кіровоградщини – петровським «Інгульцем».

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів