ДТП на Рахівщині за участі рейсового автобуса й легковика – нові подробиці від поліції

ДТП на Рахівщині за участі рейсового автобуса й легковика – нові подробиці від поліції
Сьогодні, 28 серпня, близько 7:00 ранку до поліції Рахівщини надійшла інформація про ДТП з потерпілими у селищі Ясіня.

 

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, на автодорозі сполученням «Мукачево-Рогатин», біля АЗС в районі смт Ясіня, зіткнулися легковик «Skoda Superb» та рейсовий автобус марки «Еталон», який перевозив 25 пасажирів.

Від удару автобус перекинувся, а легковик зніс загорожу та в’їхав у кювет.

За попередньою інформацією, 21-річний водій «Skoda», мешканець села Нижня Апша Тячівського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом під керуванням 64-річного жителя села Розтоки Рахівського району. 

У автобусі на момент аварії перебували 25 пасажирів. Шістьох з них госпіталізували до лікарні каретою швидкої медичної допомоги. Також до медзакладу по допомогу звернулася пасажирка легковика, дружина водія. 

Згодом, як уточнили в У ДСНС області, за медичною допомогою до Рахівської районної лікарні звернулося ще троє пасажирів автобуса.

На місце події виїжджали рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронні органи.

За фактом ДТП з потерпілими поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У справі буде призначено ряд експертиз, у ході яких з’ясують остаточні причини автопригоди, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів